İlk yorum benden olsun.
Bedava-Sitem'de yeni isimler görmek beni sevindiriyor.
Amatör olarak bir şeyler yapılmaya çalışılmış anladığım kadarıyla ama daha düzenli toplu olunabilinirdi.
Css tasarım kullanmanız görsellik bakımından sitenizi daha ön planda tutacağına inanıyorum.
Yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa 7 / 24 her zaman size yardımcı olabilirim.
Özel mesaj atabilirsiniz. ______________
İlk yorum benden olsun.
Bedava-Sitem'de yeni isimler görmek beni sevindiriyor.
Amatör olarak bir şeyler yapılmaya çalışılmış anladığım kadarıyla ama daha düzenli toplu olunabilinirdi.
Css tasarım kullanmanız görsellik bakımından sitenizi daha ön planda tutacağına inanıyorum.
Yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa 7 / 24 her zaman size yardımcı olabilirim.
Özel mesaj atabilirsiniz.
İlk bakışta biraz gereksiz kod yığını olduğunu gördüm. tasarım konusunda clean tasarımı herkesin kullandığı bir tasarım ilerlemek istiyorsan css tasarıma geçmeni tavsiye ederim makale konusunda ise çok özgün olduğun belli hiç alıntı yazı yok. Tasarım konusunda yardıma ihtiyacın olursa bana özelden mesaj atabilirsin istediğin tasarımı entegre edebilirm. Genel olarakl baktığımda Gelişime Açık bir site Başarılar... ______________
☒ Bedava-Sitem ile ilgili sorunlarınız için: destek( at )bedava-sitem.com
adresine mail atınız. (at Yerine @)
✎“Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.”
☏ Bir Candaş Gültekin Klasiği
✌ Gerçekçi ol, İmkansızı İste.
♛ GALATASARAY
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.