Sınavlardan dolayı kısa süreliğine ara verdiğim Oktay-Blog'u tekrardan canlandırıyorum arkadaşlar.
Siteyi geliştirebilmem için önerilerinize ihtiyacım var. İyi-kötü tüm yorumlarınıza açığım arkadaşlar.
Parasını vereceğinize değecek telefonların listesini hazırladım arkadaşlar.
Çok para vermeyip ideal telefon kullanırım diyenler içinde telefonlar hazırladım.
Yakında hepsinin incelemesini görsel ve yazılı olarak yapacağım.
ASUS ZENFONE 2
ASUS ZENFONE 6
ASUS ZENFONE 5
ASUS ZENFONE 4
SONY XPERİA Z4
SONY XPERİA L
SONY XPERİA SP
SONY XPERİA M
SONY XPERİA ZR
SONY XPERİA E
SONY XPERİA J
SONY XPERİA P
SONY XPERİA U
SONY XPERİA S
SONY XPERİA M2
SONY XPERİA T3
SONY XPERİA E3
SONY XPERİA C3
SONY XPERİA T
SONY XPERİA Z
Sony taraftarı olduğum için liste uzun gelebilir, arasında uygun fiyatlıdan uygunsuzuna kadar listeledim Biraz abartıya kaçmak bence hiçte fena olmaz sanki! ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Tekrardan dönüş yaptığın için öncelikle bir hoşgeldin.
Daha döner dönmez işe koyulmuş ve yine gördüğüm kadarıyla oldukça başarılısın.
Allah her daim burada ve her yerde olmak üzere başarılarını devam ettirir inşallah.
Böyle devam etmen dileklerimlere kardeşim. ______________
Tekrardan dönüş yaptığın için öncelikle bir hoşgeldin.
Daha döner dönmez işe koyulmuş ve yine gördüğüm kadarıyla oldukça başarılısın.
Allah her daim burada ve her yerde olmak üzere başarılarını devam ettirir inşallah.
Böyle devam etmen dileklerimlere kardeşim.
Hoşbulduk,senin sayende geri döndüm abi teşekkür ediyorum O heves geldi bir kere, gitmesi biraz zor olacak ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Benim sayemde mi?
Yok canım o zaman heveslendirmek lazım herkesi.
Sırf bu yüzden dönmek isteyen olup, fakat tasarım içerik vs. çok değişik konularda bile olsa herkese desteğimi esirgemem.
Her zaman sözümün arkasında olduğumu herkes bilsin lütfen.
Tekrardan başarılar daha fazla kirletmeyelim konu başlığını hoş kirlense bile temizleriz sıkıntı olmaz da. ______________
Öncelikle tekrardan hoş geldin :)
Belli ki Bedava-Sitem'de ismini duyuranlar listesindesin..
Tema basit ama içeriklerin zenginliği çok hoşuma gitti bunu söyleyebilirim.
Takipteyim, başarılar.
@GMedya | Bir Radyoculuk Devrimi
Öncelikle tekrardan hoş geldin
Belli ki Bedava-Sitem'de ismini duyuranlar listesindesin..
Tema basit ama içeriklerin zenginliği çok hoşuma gitti bunu söyleyebilirim.
Takipteyim, başarılar.
@GMedya | Bir Radyoculuk Devrimi
Teşekkür ederim İçerik daha tam yerine oturmadı zamanla geliştireceğim. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.