Merhaba arkadaşlar Bedava - Sitem 'e Profil Resmi Yükleme Nasıl Yapılır ?
Bedava -Sitem'e Giriş yapın Giriş yaptıktan Sonra Sağ tarafta en başta ayarlar diye yazı var ona tıklatıktan sonra Profil resmi diye yazı var Yeni profil resmini taşı veya burayı tıkla Diye yazı Çıkacak sağ tarafta hemen ve Yüklemek istediğiniz resmi yükleyiniz Banner 250 x 250 Olaçak yapamayanlar için resim de ekledim iyi günler ..
1
2
3
______________ KKapak .
En son KKapak tarafından 06.02.2015 15:45:33 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Merhaba..
ilgimi ceken yada dikkatimi alan tek birsey var.
Bedava-Sitem de Mobil uygulama üzerinden anlatim hazirlayana sanirim ilk defa rastliyorum
iyi güzel fakat helal olsun.. Azimli insanlara forum da rastlamak bedava-sitem´in kazancina
Iyi forumlar dilerim .. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 06.02.2015 18:40:46 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Merhaba..
Bedava-Sitem de Mobil uygulama üzerinden anlatim hazirlayana sanirim ilk defa rastliyorum
iyi güzel fakat helal olsun.. Azimli insanlara forum da rastlamak bedava-sitem´in kazancina
Iyi forumlar dilerim ..
Bende ilk defa gördüm abi.
Anlatım için sonsuz teşekkürler.
Emeğinize sağlık. ______________
Merhaba..
Iyi forumlar dilerim ..
Bende ilk defa gördüm abi.
Anlatım için sonsuz teşekkürler.
Emeğinize sağlık.
nedemek efendim milletimizin işine yaradıysa ne mutlu bize ______________ KKapak .
Merhaba..
Iyi forumlar dilerim ..
Evet bu aralar fazla aktif olamıyorum nedeni güzel bir tasarım bulamadım ve tasarım entegre edecek biride aktif ve ya yapan yok. ______________ KKapak .
En son KKapak tarafından 17.08.2019 12:28:20 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.