Değerli moderatorlerimiz.!!!
ekstralar daki forum bölümünün değişmesi lazım.çünkü çok küüçük ve biz kullanıcılar olarak sitelerimizin kalitesini düşürdüğünü düşünüyorum sitede forum önemli yer kapladığı içinde bunun düzeltilmesini istiyorum .
======================tabikide bu sadece öneri===============================
En son k5oyun tarafından 25.06.2015 08:38:50 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Esktralar Eski düzenini bilmiyorsun sanırım eskiye göre bedava-sitem aşırı derece güncellendi
index'ten tut estralara kadar bedava-sitem güncel Estralar Güncellenmesi gerek derken sorunu
nu tam olarak yazıp önerini sölersen yönetici arkadaşlarda katılırsa umarım istediğin dile gelir forumun tasarımını diyorsan ona bende katılıyorum mybb gibi bir tasarım yapılabilir iyi günler.. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.