benim bir forumum var ve ben bu forumda bir konu açtıımda bu konuyu kaç kişi görüntülediğini öğrenmek için bir kod falan varmı.her bir konu icin görüntülenme sayacı yani......yada.......
forumda üyelerimi toplam konularımı ve online kişileri gösteren bir sayaçta olabilir.yardım eden olursa onun sitesini 1 haftalıgına reklam olarak kullanıcam benim için çok önemli bir ihtiyaç...
benim bir forumum var ve ben bu forumda bir konu açtıımda bu konuyu kaç kişi görüntülediğini öğrenmek için bir kod falan varmı.her bir konu icin görüntülenme sayacı yani......yada.......
forumda üyelerimi toplam konularımı ve online kişileri gösteren bir sayaçta olabilir.yardım eden olursa onun sitesini 1 haftalıgına reklam olarak kullanıcam benim için çok önemli bir ihtiyaç...
Bildiğim kadarıyla tr.gg forum ekstrasında böyle bir şey yok.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.