Merhaba Arkadaşlar 2 Seçiçegim Siteye Seo Çalışması Yapıcagım Kesinlikle Bu Arkadaşların Hesaplarını Almıyacagım Zaten .org Sitem Var Aşşadakilerde 1.ve 2.Seçtigim Arkadaşlara Yapıcagım Yöntemler
1 Site İçin
-10 Facebook Tanıtım Yazısı
-10 Facebook Tanıtım [HashTag]
-2 Adet Dmoz Kaydı Gönderimi [HashTag]
-10 Adet Forum Tanıtımı [HashTag]
-15 Adet Anahtar Kelime [HashTag]
2 Site İçin
-5 Facebook Tanıtım Yazısı
-5 Facebook Tanıtım [HashTag]
-1 Adet Dmoz Kaydı Gönderimi [HashTag]
-5 Adet Forum Tanıtımı [HashTag]
-5 Adet Anahtar Kelime [HashTag]
Not : Arkadaşlar Kimseyi Kandırdıgımı Fln Düşünmeyin Sadece Seo Ögrenmeye Çalışıyorum Dedigim Gİbi Burdan Başvurlarınızı Yapın 02.09.2014 Tarihine Kadar Zaman Var Hiç Bir Ücret Taleb Etmicegiz !
Merhaba Arkadaşlar 2 Seçiçegim Siteye Seo Çalışması Yapıcagım Kesinlikle Bu Arkadaşların Hesaplarını Almıyacagım Zaten .org Sitem Var Aşşadakilerde 1.ve 2.Seçtigim Arkadaşlara Yapıcagım Yöntemler
1 Site İçin
-10 Facebook Tanıtım Yazısı
-10 Facebook Tanıtım [HashTag]
-2 Adet Dmoz Kaydı Gönderimi
-10 Adet Forum Tanıtımı
-15 Adet Anahtar Kelime
2 Site İçin
-5 Facebook Tanıtım Yazısı
-5 Facebook Tanıtım [HashTag]
-1 Adet Dmoz Kaydı Gönderimi
-5 Adet Forum Tanıtımı
-5 Adet Anahtar Kelime
Not : Arkadaşlar Kimseyi Kandırdıgımı Fln Düşünmeyin Sadece Seo Ögrenmeye Çalışıyorum Dedigim Gİbi Burdan Başvurlarınızı Yapın 02.09.2014 Tarihine Kadar Zaman Var Hiç Bir Ücret Taleb Etmicegiz !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.