Yazar |
Mesaj |
-
okanizm
Uzman Üye
|
16.08.2014, 17:39 (UTC) Mesaj konusu: Photoshop Psd Uğraşlarım :) |
|
|
Yok Amk Facebook Kapak Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Ofis Çalışması
Facebook Kapak
Facebook Kapak
Facebook Kapak Psd Düzenleme
Facebook Kapak Psd Düzenleme
Bengisu Manipülasyon
Bafra Arkaplan
Masaüstü Resim
Photography Kartvizit
Mobil Apple Mockup Site Tanıtım
T-Shirt Tasarımım
Tünel
Broşür
ve Son olarak Yazsam Roman Olur Kitap Tasarımım
Arşiv Güncellendi______________ Google Play Developer
En son okanizm tarafından 30.01.2015 20:23:15 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
16.08.2014, 18:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: Gerçekten çok profesyonel çalışmalar Profesyonel yardım alacak birini de bulmuş oluyorum böylece Bengisu çok tatlı bir kızmış. MaşaAllah . Fakat benim kendi düşüncem tabi de ; çocuk resimlerini internete taşınmasına karşıyım ben , çünkü gözü kem diye tabir ettiğimiz insanlar var bunu bu ortam için demiyorum tabiki bundan ziyade facebook vs. . Çocuklar çok tatlı ve şeker oldukları için onlara nazar değiyor.
Teşekkürler ince düşünceniz için dayısının bitanesi zaten fenomen Paylaştığımız yerler elbette önemli ben burada sevgili yeğenimden çok, tasarımların nasıl yapıldığının ilgi çekeceğini umuyorum. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
16.08.2014, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel Çalışmalar Kardeşim Böyle Devam Et ______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
16.08.2014, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkseo yazmış: Güzel Çalışmalar Kardeşim Böyle Devam Et
Teşekkürler daha yeni öğreniyorum Çok iyi uzman denecek boyutta PhotoFiltre biliyorum, Photosopda yeniyim. Photofiltre tasarımlarımı da bir ara paylaşırım beğendiğinize sevindim. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
16.08.2014, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: turkseo yazmış: Güzel Çalışmalar Kardeşim Böyle Devam Et
Teşekkürler daha yeni öğreniyorum Çok iyi uzman denecek boyutta PhotoFiltre biliyorum, Photosopda yeniyim. Photofiltre tasarımlarımı da bir ara paylaşırım beğendiğinize sevindim.
İlk Defa Duyduğum Bir Program Nasıl Bişey Güzelmi ?______________ SEO Nedir ?
Seo İngilizce kökenli bir kelimenin kısa yazılımıdır. Açılımı SEO = Search Engine Optimization'dur. Türkçeleştirilmiş haliyle, arama motoru optimizasyonu demektir. |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
16.08.2014, 18:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turkseo yazmış: okanizm yazmış: turkseo yazmış: Güzel Çalışmalar Kardeşim Böyle Devam Et
Teşekkürler daha yeni öğreniyorum Çok iyi uzman denecek boyutta PhotoFiltre biliyorum, Photosopda yeniyim. Photofiltre tasarımlarımı da bir ara paylaşırım beğendiğinize sevindim.
İlk Defa Duyduğum Bir Program Nasıl Bişey Güzelmi ?
Çok basit ve ücretsiz bir program hiç bir bilgisayarı kasmaz, sadece onda daha çok yaratıcı olman gerekiyor. Photoshop gibi hazır efektleri yok.
Örnek bir çalışma;
Bu çalışmaya Self Timer Sanatı Deniyor. Fotoğraf makinesiyle aynı noktadan farklı saniyeler aralığında çekilmiş fotoğraf karelerinin birleştirilmesi sonucu oluşuyor. Photfiltre ile yapmıştım.
______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
turkseo
Aktif Üye
|
16.08.2014, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: turkseo yazmış: okanizm yazmış: turkseo yazmış: Güzel Çalışmalar Kardeşim Böyle Devam Et
İlk Defa Duyduğum Bir Program Nasıl Bişey Güzelmi ?
Çok basit ve ücretsiz bir program hiç bir bilgisayarı kasmaz, sadece onda daha çok yaratıcı olman gerekiyor. Photoshop gibi hazır efektleri yok.
Örnek bir çalışma;
Bu çalışmaya Self Timer Sanatı Deniyor. Fotoğraf makinesiyle aynı noktadan farklı saniyeler aralığında çekilmiş fotoğraf karelerinin birleştirilmesi sonucu oluşuyor. Photfiltre ile yapmıştım.
Güzel Bişeye Benziyor Boş Zamanım Olursa Bakarım ______________ SEO Nedir ?
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
16.08.2014, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çalışmalar çok güzel olmuş okan artık senden bir turkfem kapak resmi isterim ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
16.08.2014, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: çalışmalar çok güzel olmuş okan artık senden bir turkfem kapak resmi isterim
Kanka gerçekten o kadar olmuş muyum ya ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
17.08.2014, 07:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Okan çalışmalar müthiş, nerdeyse beni geçecen yani o derece ))) ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
|
-
skmedia
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
17.08.2014, 08:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aha multi hesap
Teşekkürler Ömer ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
emtaoyun
Acemi Üye
|
20.12.2014, 06:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok klasik şeyler bunlar okan kardeşim =) biraz daha şaşırtıcı şeyler yap =) mock up kullanmıyan kalmadı artık =D mesela tipografik caligrafik portre yap =) |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
21.12.2014, 02:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
emtaoyun yazmış: Çok klasik şeyler bunlar okan kardeşim =) biraz daha şaşırtıcı şeyler yap =) mock up kullanmıyan kalmadı artık =D mesela tipografik caligrafik portre yap =)
Hocam ben bu photoshop'u her yeni bilgisayar alışımda heves edip öğrencem diye kuruyorum ha öğrendim ha öğrenecem derken lisans sona eriyor. ben paint terk. Ama psd düzenlemeden tutun da ya da tutmayın da çok zor birsey değil çünkü efektlere kadar epey birsey öğrendim. Yalnız çok tuzlu lisanssız kullanmakta istemiyorum. Ne yapcaz bilmiyorum ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
|