Yazar |
Mesaj |
-
human-tau
Acemi Üye
|
05.08.2014, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: canlı destek |
|
|
www.canliyardim.co sistesine kaydoldum ve verdikleri linki siteme ekledim ve canlı destek butonu geldi ama ben www.canliyardim.co bu sitedeki oturumumu kapattıkdan bi 10 dk 15 dk sorna sitemdeki canlı destek butonu kalkıyo , bu konuda yardım ederseniz sevinirim |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
05.08.2014, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adını verdiğiniz sitenin varsa iletişim bölümünden direk muhatabına sormalısınız. Bs ye has bir özellik olmadığından Bs kaynaklı bir sorun değildir. Büyük ihtimalle uygulamayı sitenize kod-link olarak ekleten site kendi sitelerinde oturum açmadan izin vermiyordur. Mantıklıda.. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
human-tau
Acemi Üye
|
05.08.2014, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: Adını verdiğiniz sitenin varsa iletişim bölümünden direk muhatabına sormalısınız. Bs ye has bir özellik olmadığından Bs kaynaklı bir sorun değildir. Büyük ihtimalle uygulamayı sitenize kod-link olarak ekleten site kendi sitelerinde oturum açmadan izin vermiyordur. Mantıklıda..
peki sizin önerdiginiz , kapalıyken bile kullanıcılarımın bana bu canlı yardımla ulaşamsını saglıyabilecek bi link verebilirmisniz rica etsem |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
05.08.2014, 20:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
human-tau yazmış: okanizm yazmış: Adını verdiğiniz sitenin varsa iletişim bölümünden direk muhatabına sormalısınız. Bs ye has bir özellik olmadığından Bs kaynaklı bir sorun değildir. Büyük ihtimalle uygulamayı sitenize kod-link olarak ekleten site kendi sitelerinde oturum açmadan izin vermiyordur. Mantıklıda..
peki sizin önerdiginiz , kapalıyken bile kullanıcılarımın bana bu canlı yardımla ulaşamsını saglıyabilecek bi link verebilirmisniz rica etsem
Benim bildiklerimde aynı şekilde çalışıyor her halukarda kod aldiğınız sitede oturum açmalsınız.
Benim önerim canlı destek scriptini kendiniz kurup kendi sitenizde iframe ile göstermek olacaktır. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
human-tau
Acemi Üye
|
06.08.2014, 04:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
okanizm yazmış: human-tau yazmış: okanizm yazmış: Adını verdiğiniz sitenin varsa iletişim bölümünden direk muhatabına sormalısınız. Bs ye has bir özellik olmadığından Bs kaynaklı bir sorun değildir. Büyük ihtimalle uygulamayı sitenize kod-link olarak ekleten site kendi sitelerinde oturum açmadan izin vermiyordur. Mantıklıda..
peki sizin önerdiginiz , kapalıyken bile kullanıcılarımın bana bu canlı yardımla ulaşamsını saglıyabilecek bi link verebilirmisniz rica etsem
Benim bildiklerimde aynı şekilde çalışıyor her halukarda kod aldiğınız sitede oturum açmalsınız.
Benim önerim canlı destek scriptini kendiniz kurup kendi sitenizde iframe ile göstermek olacaktır.
peki bu dediginizi nasıl yapabilirm |
|
↑
|
|
|
-
okanizm
Uzman Üye
|
06.08.2014, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
canlı destek scriptleri var ücretsiz script dağıtımı yapan sitelerden indirip, ücretsiz bir hosta kurarsınız iframe ile sitenizde gösterirsiniz hepsi bu.. ______________ Google Play Developer |
|
↑
|
|
|
-
canikreklam
Aktif Üye
|
08.02.2015, 00:31 (UTC) Mesaj konusu: Merhaba |
|
|
Konuyla ilgili Özelden Mesaj At Konuşalım Birde Zopim'i Dene Üye Ol Sitene Bir Ekle Zopim'de Ücretsiz . |
|
↑
|
|
|
-
plainlogic
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.02.2015, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kolayı var, canlı yardım kodunu kaldır. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
01.03.2015, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gönderilen cevaplara Katılıyorum. Fakat irfame konusuna katılmıyorum. Ve uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Aksi taktir de siteniz zarar göre bilir.
Canlı destek Hatti 100 de 100 çalısması için mysql gerekiyor php yazılımı gerekiyor.
Ve bu nedenle kodlar doğru şekilde çalışmamaktadır.
Kolay gelsin ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 01.03.2015 11:09:01 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|