Profil Fotografları kodu. Kodda uyenin profil linki olan yeri profil fotografı ekleyeceginiz profilin linkini ekleyin.
Kod:
td[width="123"] b a[href="uyeninprofillinki"]:before{content:url(http://img.webme.com/pic/c/chickenblog/
profilfoto.jpg);display:block;margin-top:10px}
Dostum araştırmadan ne başlık aç ne de sor. Hover linkin üzerine geldiğinde değişen css terimidir. Yani Beyaz yazının üzerine gelince mavi olması gibi. Tekrar uyarıyorum araştırma yapmadan soru sormayınız.
Sen nasıl bir kullanıcıysan bende öyleyim bu birincisi.
İkincisi sen kendine yardım eden insanlara böyle mi vefa borcunu ödüyosun.
Üçüncüsü genel problemlerin kurallarını oku ve yaptığının yanlış olduğunu anla .
İyi forumlar kolay gelsin.
OurCharacters & ibrahmgun
Lütfen kavga etmeden devam ediniz.. Yoksa forumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım.. Bu arada bu bölümde bir kişi bilmediği şeyleri sorabilir.. Zaten bunun için bu bölüm üyelere ayırılmıştır.. Fakat forumda anlatım başlıkları olmasına rağmen araştırmadan direkt olarak buraya yönelen arkadaşlarımızın anlatımları arayarak incelemesini öneriyoruz.. ______________
Arkadaşlar Araştırmadan Saçma Sapan Konular Açıyorsunuz! Amacınız Post Kasmaksa Önemliymiş Gibi Konular Açmayın Açın Bir Konu 100 Kere Mesaj Atın. (Şaka Yapıyorum!)
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.