Poc's Olarak Bir Hizmet Daha!
Bedava Sitem'e geldiğimden beri bazı ilkleri yaptım. Ne kadar bazıları çalınsa da... Bu sefer bir "Link Kısaltma" sistemi oluşturdum. Bunda emeği geçen Ümit arkadaşıma da çok teşekkür ederim.
Bu projeye de Murat Gümüş imzasını koymak istiyorum. İnşallah bu da bazı projelerim gibi (ç)alınmaz...
Nasıl Çalışacak?
Hepimiz bazı sitelerin zorlarıyla bu link kısaltma sitelerini tanımışızdır. 5 saniye bekleterek sizleri bir siteye yönlendirir. Yönlendirme sitesinin altında ise bir site vardır. Bu site reklam için oraya konulmuştur.
Tabii bizimki biraz daha farklı;
İsteyenler sitemize girerek formu doldurabilecekler. Reklamları istiyorlarsa bizimle sponsor olmuş demektedirler. Sponsorluk karşılığında tek isteğimiz bizim sitemizi kullanarak link kısaltmalarıdır. Biz ise onların ana sayfalarını yönlendirmelerde kullanacağız.
Bedava Sitem'in yapısından dolayı link kısaltma işlemi anında aktifleşmiyor. Başvuru yapan arkadaşlarımızı 12 saat içinde onaylayacağım.
Sizin kazancınız ise dediğim gibi kendi siteniz de reklamlara ekleniyor.
Örnek Yönlendirme
Sizin seçeceğiniz kullanıcı adı ile linkinizi ekleyeceğiz. "www.pocs-yonlendirme.tr.gg/kullaniciadi.htm" şeklinde olacaktır.
Örnek Yönlendirme:
http://www.pocs-yonlendirme.tr.gg/
Her F5 attığınızda reklam değişir.
Yorumlarınızı bekliyoruz.