Yazar |
Mesaj |
-
taz-ankara
Acemi Üye
|
11.09.2007, 23:46 (UTC) Mesaj konusu: İmza Ekleme |
|
|
Örneğin Bazıları mesajlarını gönderdikten sonra altta onların bannerları da çıkıyoo onu nasıl yapıyorlar profil den ben imza yerine kendi bannerımı yükledim ama uzun oldu diye uyarı geldi nasıl yapılıyor ?? |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
11.09.2007, 23:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
her konuda altina resimin url sini ekliyorlar. |
|
↑
|
|
|
-
taz-ankara
Acemi Üye
|
11.09.2007, 23:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
cizmelitavsan
Acemi Üye
|
11.07.2008, 09:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya resmin urlsini değil direk banner koyuyorlar imzaya bazıları ki ven konuda ki yazdığım yazının altına da ne resim ne flash ekleyebiliryorum,burada sadece code seçeneği var ki img kod koyduğumda da sadece kod görünüyor mesajda resim görünmüyor? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
11.07.2008, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cizmelitavsan yazmış: ya resmin urlsini değil direk banner koyuyorlar imzaya bazıları ki ven konuda ki yazdığım yazının altına da ne resim ne flash ekleyebiliryorum,burada sadece code seçeneği var ki img kod koyduğumda da sadece kod görünüyor mesajda resim görünmüyor? |
|
↑
|
|
|
-
supermp
Acemi Üye
|
11.07.2008, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cizmelitavsan yazmış: ya resmin urlsini değil direk banner koyuyorlar imzaya bazıları ki ven konuda ki yazdığım yazının altına da ne resim ne flash ekleyebiliryorum,burada sadece code seçeneği var ki img kod koyduğumda da sadece kod görünüyor mesajda resim görünmüyor?
AL BUNU DENE BİR DE :d
Kod: [url=Bannere Tıklandığında Yönlenecek Site Adresi][img]İmzanız Bannerin URLSİ[/img][/url] ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
11.07.2008, 09:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Goksen yazmış;
supermp yazmış: cizmelitavsan yazmış: ya resmin urlsini değil direk banner koyuyorlar imzaya bazıları ki ven konuda ki yazdığım yazının altına da ne resim ne flash ekleyebiliryorum,burada sadece code seçeneği var ki img kod koyduğumda da sadece kod görünüyor mesajda resim görünmüyor?
Kod: [url=Bannere Tıklandığında Yönlenecek Site Adresi][img]İmzanız Bannerin URLSİ[/img][/url]
Zaten Goksen'in verdiği adreste senin verdiğin cevap verilmiş. Lütfen boş yere araştırmadan başlık açmayalım. |
|
↑
|
|
|
-
supermp
Acemi Üye
|
11.07.2008, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: Goksen yazmış;
supermp yazmış: cizmelitavsan yazmış: ya resmin urlsini değil direk banner koyuyorlar imzaya bazıları ki ven konuda ki yazdığım yazının altına da ne resim ne flash ekleyebiliryorum,burada sadece code seçeneği var ki img kod koyduğumda da sadece kod görünüyor mesajda resim görünmüyor?
Kod: [url=Bannere Tıklandığında Yönlenecek Site Adresi][img]İmzanız Bannerin URLSİ[/img][/url]
Zaten Goksen'in verdiği adreste senin verdiğin cevap verilmiş. Lütfen boş yere araştırmadan başlık açmayalım.
arkadaşım ben yazarken arkadaş göndermiş ben napabilirim gönderilme zamanlarına bak ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eskimisis
Acemi Üye
|
18.01.2009, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olmuyo |
|
↑
|
|
|
-
bizimclassroom
Acemi Üye
|
18.01.2009, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bak bannerını hazırla
daha sonra upload et
[ img ] ya da [ url ] ile başlayan kodlar var onu kopyala ayarlardan forum imzasına yapıştır olması gerek ben de öyle yaptım ______________
|
|
↑
|
|
|
-
cktnet
Aktif Üye
|
14.07.2009, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oldumu??/ ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanalyavuz
Uzman Üye
|
14.07.2009, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cktnet yazmış: oldumu??/
eski tarihli mesajlara cevap yazmayınız..
son mesaj tarihi: 18.01.2009 16:20:22 ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sanadestek
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.07.2009, 09:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|