Merhaba arkadaşlar. Bedava siteme giriş yapamıyorum. Giriş yaparken cerezlerın aktif olmadıgını söylüyor. Uc farklı tarayıcıdan gırdım cerezlerı sıfırladım kapattım actım genede duzelmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Aldıgım hata şu: tarayıcının cerezlerıne ızın vermemıssın. Cerezlere ızın verilmeden maalesef giriş yapılmamaktadıri lütfen gırıs yapmak icin cerezlerı aktif hale getır.
Not. Ssuanda telefon dan giriş yapıyorum. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Abi belkı olur ümidi ıle yaptım ama gene aynı hatayı alıuorum. Javanın ensın surumu zaten yuklu. Chromu sıfırladım herseyı sıldım gene aynı. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Chrome Tarayıcısında;
Adres çubuğunun yanında "Site bilgilerini görüntüleyin" ikonu var. Tıkla.
Daha sonra "Çerezleri ve site verilerini görüntüleyin"e tıkla.
"Engellenenler" sekmesine gir ve engelli olan bedava-sitem.com ile alakalı şeyleri "İzin ver". ______________
Oktay abi suan Tabletteyim tam olarak bilgi vermeyeceğim ama aklımda kalaniyla anlaticam.
● 1. YOL
Abi bsden yeni site aç girmeyi dene olmiyorsa suporta mesaj at
● 2. YOL
Abi Chrome kullaniyorsan ayarlara gir geçmişi ve kayıtlı şifreleri sil. Dene .
● 3. YOL
Abi internetten dns bul onu dns ayarlarından değiştir. Ama bu yoldan emin degilim.
Hiçbiri olmayabilir. Sonuçta bir öneri. Geçmiş olsun
Yenıden kayıt olmaya calıstıgımda captcha kodu (guvenlık kodunda) hata veriyor. chromeyı sıfırladım zaten. Dns adresı sorun degıl ıp adresim bır vpn sayesinde desteklenıyor. Ondan olabılecegını sandım kapattım gene aynı. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Chrome Tarayıcısında;
Adres çubuğunun yanında "Site bilgilerini görüntüleyin" ikonu var. Tıkla.
Daha sonra "Çerezleri ve site verilerini görüntüleyin"e tıkla.
"Engellenenler" sekmesine gir ve engelli olan bedava-sitem.com ile alakalı şeyleri "İzin ver".
Engellenen kısmında hiçbir website bulunmuyor abı. ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Bendede böyle oldu chorme kullanıyorsan chorme menüsüne gir gelişmiş ayarlar de , içerik ayarlarına tıkla ordan çerezler bölümünü en üsttekiş kutucuğu işaretle böylece izin vermiş olursun girer b-s ye bende oldu ______________
Bendede böyle oldu chorme kullanıyorsan chorme menüsüne gir gelişmiş ayarlar de , içerik ayarlarına tıkla ordan çerezler bölümünü en üsttekiş kutucuğu işaretle böylece izin vermiş olursun girer b-s ye bende oldu
Denemedim mi sanıyorsun? Kacdefa drnedım genede olmuyor. Yardımcı olacak arkafasa teamm wıever ıdsını gonderebılırım ______________ ESKİLER İYİ TANIR.
YENİLER ÖRNEK ALIR.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.