Yazar |
Mesaj |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
23.03.2014, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: Peynirsevmeyenfare | Güncel Kodlar | İlaç Tadında Yazılar |
|
|
Sitemiz 23.03.2014 Tarihinde Hizmete Girmiştir!
Yorumlarınız Bekliyoruz! |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
23.03.2014, 14:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımı Güzel Editlersen Başarılı Olur... Yok Eğer Böyle Kalsın Dersen Kendi Seçimin...Başarılar.. Bu Arada Bende Aynı Tasarımı Kullanıyorum______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
23.03.2014, 14:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Farkındayım. Yorumun için çok sağ ol. Menü işi tamam Grafik dizayn ile işim var biraz. Tekrardan sağ ol!  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
Konum: 2015'te açıklanan örnek siteler yarışması 2. si . (Buradayız : hkirsan.com )
|
23.03.2014, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kendin Editlersin....______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
23.03.2014, 14:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Biliyorum ama şu ana sayfadaki resim var ya onu yapamıyorum ban yapabilir misin? |
|
↑
|
|
 |
-

taha231
Uzman Üye
|
23.03.2014, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peynirsevmeyenfare yazmış: Biliyorum ama şu ana sayfadaki resim var ya onu yapamıyorum ban yapabilir misin?
hangi resim ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
23.03.2014, 14:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
http://img.webme.com/pic/g/grafikdizayn/dogatemasi_baslikarkaplani.png Bu |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
23.03.2014, 14:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peynirsevmeyenfare yazmış: [b]Biliyorum ama şu ana sayfadaki resim var ya onu yapamıyorum ban yapabilir misin? Şu Banner mı ??? Korkuluk Falan Olan...Eğer Oysa Yapman Gerekenleri Tek Tek Anlatıyorum ...
=> Tasarım Ayarları
=> Gelişmiş Ayarlar
=> F3 Tuşuna Bas ve Sağ Üstte (Tarayacanın Kapatma Penceresi) Gördüğün Kutucuğa Aşağıdaki Url yi Yapıştır... ;
http://img.webme.com/pic/g/grafikdizayn/dogatemasi_baslikarkaplani.png
=> Sonra Sağ Üstteki Kutucukta Aşağıdaki Ok Tuşuna Bas ve Tasarımın Üzerindeki Metin kısmında bir yerin seçili olacağını göreceksin... işte url yi silip değiştirebilirsin....
=> Yani Kendi Yaptığın Resmin Url'sini Yapıştır... Bu Arada O Bannerın Boyutu 887x179 ... ...
=> Yani O Boyutta Bir Banner Tasarlayıp Upload Edip... Url 'sini Kopyalayıp ... F3 Tuşuyla Bulduğun Yeri Silip Yapıştıracaksın...
Anlamadığın Bir Yer Varsa , Sor , Yardımcı Olurum ...
Saygılarımla[/b] ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
23.03.2014, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Flood Yaptığım İçin Özür Dilerim... Son Mesajını Yazarken Bende Bunu Yazıyordum Görmemişim... Ha Yani Sen Bana Tasarla Diyorsun... Bekle.... Tasarlayıp Göndereyim Sana... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
23.03.2014, 14:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Onu bende biliyorum. Banneri yapmakta sorun.  |
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
23.03.2014, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peynirsevmeyenfare yazmış: Onu bende biliyorum. Banneri yapmakta sorun.
Photoshop tan Yapıp Upload Et... ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

webeveyn
Uzman Üye
|
23.03.2014, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tekrar Özür Dİlerim flood için.... Boş Zamanımda Tasarlayıp Gönderem Sana...Sözüm Olsun Okey ? Şimdi Meşgulum K.b. ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

Peynirsevmeyenfare
Acemi Üye
|
23.03.2014, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yapamıyorum sen bana yapamaz mısın?  |
|
↑
|
|
 |
-

nozalw
Acemi Üye
|
23.03.2014, 15:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Peynirsevmeyenfare yazmış: http://img.webme.com/pic/g/grafikdizayn/dogatemasi_baslikarkaplani.png Bu
O LİNKİ CSS DE ARA BEN TAHA |
|
↑
|
|
 |
-

FutbolHaberleriniz06
Uzman Üye
|
23.03.2014, 15:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|