Bedava sitemin zaman içinde değişimleri bi kaç caps
Forumun ilk hali hatırlayanlarınız var mı bilmem o zamanlar selin ilgileniyordu hemen hemen herşeyle
Bu da sitenin eski hali üstteki menüler sol taraftayken
online modları görüyoruz cunobag, yani cüneyt abi çok yardımsever biriydi öğretmendi bu abimiz. İlk modlardan..
Bu da sitede ki eski örnek siteler, hackerfriend.tr.gg bu adamın hayranıydım sitesi hala durur kendi yok, aşağıda örnek sitelerde...
tasarım o tarihlere göre çok iyimiş ama bu tarihde bu tasarım ______________ Teknoloji, Bilgisayar, Film Yazarlığı Ve Yönetmenlik Sinema, Surround Sound
Mesela eskiden şöyleydi.. Eskiden böyleydi.. Örnekleri çok konuşulur bu forumda.. Eskiye bakıp adım atmak çok anlamsız.. Tabi eskiden yaşananları ve yaşadıklarımızı unutalım demiyorum.. Ama biraz olsun önümüze bakma düşüncesinde olduğumu belirtmek istediğimi beyan etmek istiyorum... ______________ - Teknik Destek Personeli
Çok konuşuluyorsa emin olun, haklı sebepleri vardır. Yenilik her zaman olmalı, eskilerde yenilerle kaynaşmalı mesele bu değil. Bs nin zaman içinde değişimini ve de ne boyutlara geldiğini anlatmaya çalıştım, senin moderatör olarak görevin tabi ki, bu ince çizgiyi anlatmak... Ve eski eski diye çatlamamızın tek nedeni de şu reklamlar aşırı abartılı olduğunu düşünüyorum. ______________ Google Play Developer
b-s nin ilk halini dün gibi hatırlıyorum keşke... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Çok güzel günlerimiz geçti ama şu gereksiz site kapatma olayları can sıkıcı hale geldi ve bizleri uzaklaştırdı bu platformdan ______________ www.siteniekle.com.tr Türkiye'nin En Farklı Toplisti
www.site-reklami-yap.tr.gg Sahibi
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.