Yazar |
Mesaj |
-
vanpel
Acemi Üye
|
10.03.2014, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: Vanpel | Tr.Gg Uzantısını Dönüştürme |
|
|
Benim tr.gg uzantılı web sitem var bunu .com veya .net gibi uzantılara ücretsiz çevirmek istiyorum var mı ?
En son vanpel tarafından 17.05.2014 01:17:35 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
10.03.2014, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bulursanız bize de söyleyin. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
etkindizayn
Uzman Üye
|
10.03.2014, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
clean-deneme yazmış: Bulursanız bize de söyleyin.
aksam aksam guldurdun berkan helal ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik [Değerlendirmenizi Bekliyoruz]
Yürekten Sevene Mesafe Yoktur.. |
|
↑
|
|
|
-
cryengine3
Uzman Üye
|
14.03.2014, 00:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
etkindizayn yazmış: clean-deneme yazmış: Bulursanız bize de söyleyin.
aksam aksam guldurdun berkan helal
Arkadaşım bu şuan için mümkün değil. Webme yetkililerinin karar vereceği bir iş.
En son cryengine3 tarafından 14.03.2014 00:15:00 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ninjaoyuncu
Acemi Üye
|
12.12.2014, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Onu Beleşe Alamazsın Bi .com yada .org domaini en az 30 filan vardır ben olsam tr.gg yi tercih ederim yani .com güzel olsada |
|
↑
|
|
|
-
wbloog
Acemi Üye
|
15.12.2014, 14:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim bedava-sitem.com sitesinin altında tr gg uzantılı siteler vardır. Bunu sanırım değiştirmek yetkililerin işi , benim fikrime göre de mümkün değil ______________ WBloog - Güncel Blog Adresiniz |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
15.12.2014, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
wbloog yazmış: Kardeşim bedava-sitem.com sitesinin altında tr gg uzantılı siteler vardır. Bunu sanırım değiştirmek yetkililerin işi , benim fikrime göre de mümkün değil
hayır mümkün (örnek almanya b-s) neyse yinede uzantı değiştirme yetkililerin işidir fakat şöyle birşeyde yaparsın domain alırsın (site adı) bu aldığın domaine yönlendirme yaparsın mesela tasarimci-amca2.com gibi ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
technoatom
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.12.2014, 06:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: wbloog yazmış: Kardeşim bedava-sitem.com sitesinin altında tr gg uzantılı siteler vardır. Bunu sanırım değiştirmek yetkililerin işi , benim fikrime göre de mümkün değil
hayır mümkün (örnek almanya b-s) neyse yinede uzantı değiştirme yetkililerin işidir fakat şöyle birşeyde yaparsın domain alırsın (site adı) bu aldığın domaine yönlendirme yaparsın mesela tasarimci-amca2.com gibi
Kardeşim tr.gg dışında bir siteye direk yönlendirme yapmak siteni sildiriyor |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.12.2014, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteye yönlenmicek zaten olayı anlamadın sadece uzantın değişcek yani tr.gg değil de onu .com veya .net olarak düşün ; ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
|
|
↑
|
|
|
-
clean-deneme
Uzman Üye
|
16.12.2014, 17:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: siteye yönlenmicek zaten olayı anlamadın sadece uzantın değişcek yani tr.gg değil de onu .com veya .net olarak düşün ;
Ücretli olduğunu söylemeyi unutmuşsun. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
16.12.2014, 17:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ücretsiz hizmet sunanlar da var ama süreli olması lazım
birde ücreti çok cebi yakan fiyat değil 5-10 lira arası olması lazım web işlerini bıraktığımdan beri ilgilenmediğim için güncel fiyatları bilmiyorum.______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
En son tasarimci-amca2 tarafından 16.12.2014 17:36:58 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|