Google Crome tüm tarayıcılardan çok daha iyidir.. Çok hızlıdır.. Ve herkesin rahatlık ile kullanabileceği bir tarayıcıdır.. Eğer başka bir tarayıcı kullanmak zorunda kalsaydım.. Heralde tercihimi İnternet Explorer olarak kullanırdım.. Çok yavaş olsada diğer tarayıcılardan daha iyi olduğuna bahse girerim.. Fakat bu tabi herkes için değişebilir.. Güzel konu için teşekkürler... ______________ - Teknik Destek Personeli
Google Crome tüm tarayıcılardan çok daha iyidir.. Çok hızlıdır.. Ve herkesin rahatlık ile kullanabileceği bir tarayıcıdır.. Eğer başka bir tarayıcı kullanmak zorunda kalsaydım.. Heralde tercihimi İnternet Explorer olarak kullanırdım.. Çok yavaş olsada diğer tarayıcılardan daha iyi olduğuna bahse girerim.. Fakat bu tabi herkes için değişebilir.. Güzel konu için teşekkürler...
Yorumun için teşekkür ederim. Google Chrome'un ne kadar hızlı olduğunu bilmeyen yoktur tabi fakat Sleipnir, Japonlar tarafından geliştirilmiş olup hem çok hızlı hem de tüm tarayıcılara kamufle olan bir yazılım. Alt yapısı da Google Chrome'a benziyor Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Chrome, Opera, Safari, Mozilla, Yandex ve ufak bir iki tarayıcı daha kullanmıştım.
Bana göre Opera'dan sonra en iyi tarayıcıdır..
Kullanmak konusunda karar sizin fakat kullanılabilirlik harika..
Genel olarak Opera girişi tarzında bir giriş var..
Bende biraz kendim düzenledim tabi işlerime göre..
Bana göre gayet kullanışlı..
Hız sıkıntısı da çekmiyorum..
Not eklentisi de oldukça iyi..
Maxthon Cloud Browser'ı ilk defa duydum Mert. Bir deneyeceğim..
Mutlaka denemelisin Yusuf..
Tam anlamıyla benim aradığım tarayıcı..
Yalnız kontrollü kullanmazsan kasmalar çok olur..
Mesela bu tarayıcı ile 10 sekme açarsan oldukça fazla kasar..
Yani ram fazla yer..
Fakat verimlilik açısından oldukça iyi..
Hız konusunda ben bir sıkıntı yaşamıyorum..
Özellikle çift ekran görüntüleme sosyal ağlarda oldukça iyi..
Giriş sayfasını kendi sayfası yaparsan güzel ve sınırsız bir görüntüye sahip olduğunu görebilirsin..
İstersen üst sekmeyi de aktif edebilir ve küçük linkleri de alabilirsin..
Opera'da aşağı doğru uzadığı için çok site olunca kasıyor.. Fakat Maxthon Cloud Browser'da yan bir ilerleme olduğundan geldikçe yükleniyor ve böylece hızı artıyor..
Şahsen sık kullanılanlara günlük linklerimi, büyük giriş bölümüne ise sosyal ağlar, bedava-sitem, grafik, resim yükleme, dosya yükleme vs. genel siteleri ekliyorum..
Bence GoogleChrome'dan şaşmayın. Diğerleri bana çin markası çabuk bozulan şeyler gibi geliyor sanki. Yandex'te zaten chrome'un çakması.Maxthon Cloud Browser'i de deneyeceğim. Tabi türkçe ise
O değilde yandaki çubuk hep duruyormu yahu Rahatsızlık vermez mi? ______________
Benim düşüncem görselliğe bu kadar önem vermeyin. İşlevselliğe bakın. Her tarayıcı illa ki bi noktadan sonra sistemi zorlayabilir. Kullandığınız işletim sistemiyle uyumuna da bakın. Misal verelim; Mach sistemlerde en iyi tarayıcı Safaridir. Hatta üstüne tarayıcı tanımam. Fakat windows işletim sistemlerinde fikir ayrılıkları oluyor tabi.. Gerek verdikleri açıklar gerek sistemi zorlayan eklentilerden kaynaklı.
Benim düşüncem görselliğe bu kadar önem vermeyin. İşlevselliğe bakın. Her tarayıcı illa ki bi noktadan sonra sistemi zorlayabilir. Kullandığınız işletim sistemiyle uyumuna da bakın. Misal verelim; Mach sistemlerde en iyi tarayıcı Safaridir. Hatta üstüne tarayıcı tanımam. Fakat windows işletim sistemlerinde fikir ayrılıkları oluyor tabi.. Gerek verdikleri açıklar gerek sistemi zorlayan eklentilerden kaynaklı.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.