BlogAlp'in değerlendirme sayfasına hoşgeldin!
Bugün tam
1 yaşımızdan 2 gün aldık
Merhaba arkadaşlar söylemek istediğim bir kaç birşey var;
Beni tanıyan tanımayan herkese bu bir senelik maceramda sitemi ziyaret ettiği için teşekkür ederim. Ziyaretçi sayımız çok az, gerçekten az. Artacağıda benzemiyor sanki, şu ana kadar bir sürü özgün blog yazdım fakat artmadı nedense. Büyük sitelerden destek gelmiyor bu yüzden pekde artacağa benzemiyor. Tr.gg'den blog sayfası yapmak kolay iş değil, blog yapmaya devam edeceğim bırakacağımdan değil. Sadece diğer sistemlere göre biraz uğraştırdığınızı bilmenizi istedim. Ziyaretçi sayısı çok az evet. Bunun nedenin index sayısı olduğunu düşünüyorum. İçerik sayımız arttıkça, ziyaretçilerimizde artacak. Fakat ben blogAlp olarak sitemde hiçbir zaman kopyala yapıştır yapmıyorum. Mümkün olduğunca alıntı yapmamaya çalışıyorum, kendim yazıp düzenliyorum. Böylede devam edecek. Bu sene benim için önemli birşey var, "Üniversite Sınavı" ona hazırlanmaya başladım. Boş zamanlarımda sitemle ilgilenmeye devam ediyorum. Sitemi bırakmayı düşünmüyorum. Kısacası tr.gg'de yer almaya devam edeceğim. Sitem zaten "Örnek Siteler" kısmında. Orda olduğum için mutluyum, bunu unutmadan yoluma devam ediyorum. Son olarak söylemek istediğim şey sitemden kopyala yapıştır yapanlar beni tr.gg'den soğutuyorlar, yani gelen mesajlara sert cevap veriyorum. İnsanlara yardım etme isteğimi kaçırıyorum. Gerçekten sitemde gördüğüm şeye bakıp benzeri yaparsın hadi neyse, benim siteme yüklediğim resmi'de aldığınız için. Yazıları hiç değiştirmediğiniz için bir kaç kelime googleye yazıyorum. Orada çalanların sitesi belli oluyor, zaten. Tarık Beye geçen gün 6,7 tane link gönderdim. Geri dönüş yaptı, söylediği şey size ait olduğunu kanıtlayın idi. Tekrar bir dönüş yaptım, kanıtladığımı düşünüyorum. Ondan sonra tekrar cevap gelmedi. Sonucun olumlu olacağını, alıntı yapanların ceza alacağını. Yani sonuçta sen benim toplistim için yaptığım açıklamayı, arrow ve yıldız pngsini kopyala yapıştır ile alıyorsun, bunun yerine kendine özgü bir toplist yaratıp, kendine özgün bir açıklama yazarak daha fazla dikkat çekebilirsin diye düşünüyorum.
Böyle konuşmak iyi oldu ha, içimi döktüm resmen.
Yorum yapmadan önce;
Sitem hakkında yorum yapacak arkadaşlar lütfen "Başarılar" deyip bırakmayın. Neyin eksik, neyin fazla olduğunu. Beğenip, beğenmediğiniz kısımları söyleyin. 10 üzerinden bir değerlendirme ekleyin
10/8 gibi. Fazla serte kaçmadan kötü yorumlarınızıda ekleyin ki hatalarımı görüp düzeltebiliyim.
Son gelişmeler ;
Scm müzik player ekledim. Kaldırmayı düşünmüyorum eklediğim müzikler konusunda, istek parçanız
varsa konuk defteri yada bu konuya mesaj atabilirsiniz.
"Ekstra Menü" yenilendi.
"Haftanın Videosu" kısmını güncelliyorum
Bütün kategoriler ve anasayfa düzene girdi.
Sohbet kutusu aktif, çalışıyor.
Toplist'i güncelledim.
Bu konu çok güzel oldu, hem sölemek istediklerimi söyledim. Hem sizden gelen yorumlarla daha güzel bir blogAlp yapacağım.