Yazar |
Mesaj |
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
17.07.2013, 20:03 (UTC) Mesaj konusu: Tasarim-Sepeti | Yeni Tasarım | Değerlendirme |
|
|
Arkadaşlar tasarımı ve içeriği değerlendirmenizi rica ediyorum.Eksiklerimi söylerseniz düzeltmeye çalışacağım.
http://tasarim-sepeti.tr.gg/______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
20.07.2013, 16:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınızı Bekliyorum Arkadaşlar ______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.07.2013, 17:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herşey çok güzelde logonu biraz geliştirirsen çok daha iyi olur. 10/9 |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
20.07.2013, 17:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım güzel başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
21.07.2013, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muhammeterbas yazmış: Herşey çok güzelde logonu biraz geliştirirsen çok daha iyi olur. 10/9
aslında logo bu değildi ama logoyu yüklediğim web sitesi kapanmış bende bunla idare ediyorum ______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
21.07.2013, 13:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin yazmış: tasarım güzel başarılar
eyvallah kardeşim ______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
muhammeterbas
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2013, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarim-sepeti yazmış: muhammeterbas yazmış: Herşey çok güzelde logonu biraz geliştirirsen çok daha iyi olur. 10/9
aslında logo bu değildi ama logoyu yüklediğim web sitesi kapanmış bende bunla idare ediyorum
anladım bide son bişey sölemek istiyorum logo yerini genişletip o reklamdan 2 tane koyarsan daha güzel durur. |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
21.07.2013, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
muhammeterbas yazmış: tasarim-sepeti yazmış: muhammeterbas yazmış: Herşey çok güzelde logonu biraz geliştirirsen çok daha iyi olur. 10/9
aslında logo bu değildi ama logoyu yüklediğim web sitesi kapanmış bende bunla idare ediyorum
anladım bide son bişey sölemek istiyorum logo yerini genişletip o reklamdan 2 tane koyarsan daha güzel durur.
şuanlık iyi ya hepsiburada izin vermiyor 3 reklama ______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
21.07.2013, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sadece değerlendirme ; 10/4 |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
21.07.2013, 20:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
chickenblog yazmış: Sadece değerlendirme ; 10/4
teşekkürler ______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
kaankart
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.07.2013, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Önceki tasarıma göre bence bu çok klasik bite tema. Öncekinden daha iyisini beklerdim ben açıkcası. O kadar iyi tasarımlar paylaşılıyorsa sizin daha iyi bir görünümde ve farklı olduğunuzu bizlere fark ettirmeniz gerektiğini düşünüyorum.______________ => Şimdi aşağıdaki [ Link ] tıkladığınızda [ Sıkça Sorulan Sorular ] adlı alt forumumuza yöneleceksiniz ve umarım sorunlarınıza cevap bulabilirsiniz.
=> http://www.bedava-sitem.com/forum/viewforum.php?f=37
|
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
21.07.2013, 23:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaankart yazmış: Önceki tasarıma göre bence bu çok klasik bite tema. Öncekinden daha iyisini beklerdim ben açıkcası. O kadar iyi tasarımlar paylaşılıyorsa sizin daha iyi bir görünümde ve farklı olduğunuzu bizlere fark ettirmeniz gerektiğini düşünüyorum.
öncelikle çok teşekkür ederim ama herkes bu tasarımı çok beğendi o yüzden bunu yaptım önerebileceğin tasarım varmı ? ______________ seo bizim işimiz |
|
↑
|
|
|
-
tasarim-sepeti
Aktif Üye
|
22.07.2013, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|