Yazar |
Mesaj |
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
28.02.2013, 21:48 (UTC) Mesaj konusu: YP-Blogger | Belkide Yeniden? |
|
|
merhaba siteyi 5 üzerinden değerlendirirmisiniz.
teşkkürler. ______________
Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. |
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
01.03.2013, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
değerlendiren olmadığına göre kimse beğenmedi heralde ______________
Her kullandığımız kodu sizlere versek bizim sizlerden hiçbir farkımız kalmazdı.. |
|
↑
|
|
|
-
ForumBDA
Acemi Üye
|
01.03.2013, 20:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence 5/5 Olmuş Herşey Güzel Açılır menü ws birtek sitende beğenmediğim mouse oldu kötü duruyo tasarımı bozuyo başarılar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dogadostuinsan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.03.2013, 20:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
6/5 desem az mı olur diye düşünüyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
02.03.2013, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sağolun teşekkür ederim arkadaşlar mause imlecinin yanındaki fotoyu kaldırıcaktım zaten. ______________
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
02.03.2013, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mause imleci yanındaki icon kaldırıldı, sitede yavaşlamaya neden olan kodlar kaldırıldı. site link takas alanı boşaltıldı. menüdeki eksiklikler düzenlendi. logolardan 2 tanesi değiştirildi. toplist iconlarından bozuk olanlar kaldırıldı ve site yeni düzgün görünümüne kavuştu. ______________
|
↑
|
|
|
-
oyunlarbilecik
Aktif Üye
|
02.03.2013, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sanalsosyalci
Acemi Üye
|
02.03.2013, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
5/5
Tebrik ederiz. Başarılı bir site... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
02.03.2013, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunlarbilecik yazmış: Açıkcası ben fazla seçenekli siteleri zaten seviyorum. Örneğin şu üstteki yazı boyutu, tipi falan seçim yapılan yer çok hoşuma gitti
Bi kaç küçük önerim olucak;
- Link takas bölümünden 4 tanesini kaldırıp tabana yaklaştırılsın.
- Aç/kapa menü gayet iyi olsada mavi rengi pek gitmemiş bence.
- En aşağıdaki Pagerank falan filan yerler çok dağınık. Kaldırılmalı.
Benim önerilerim bukadar. Başarılar dilerim kardeşim
menüye kırmızı turuncu pembe sarı ve gri denedim pek güzel olmadı o yüzden mavi iyidir. link takastakileri kaldırmaya gerek yok boşver böyle daha iyi bence.pagerank iconlarını bende sevmiyorumda mecburiyetten orda duruyo yorumun için teşekkür ederim. ______________
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
02.03.2013, 19:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sanalsosyalci yazmış: 5/5
Tebrik ederiz. Başarılı bir site...
teşekkür ederim.. ______________
|
↑
|
|
|
-
beatbox-turkiye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.03.2013, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilk sitem olan evrenseleglence.tr.gg 'den itibaren bilirim siteni. 2010'dan beri yani Siten hep ilgimi çekmiştir. Özellikle'de tasarımın Başarılar dilerim.. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
|
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
02.03.2013, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
beatbox-turkiye yazmış: ilk sitem olan evrenseleglence.tr.gg 'den itibaren bilirim siteni. 2010'dan beri yani Siten hep ilgimi çekmiştir. Özellikle'de tasarımın Başarılar dilerim..
teşekkür ederim bilgisayarfarelerindeykende tasarımım çok dikkat çekerdi birsürü çalan fln olmuştu
üniversiteye gidince ilk işim flash kodlama yapmayı öğrenmek olucak öğrendikten sonrada daha önceden çizdiğim bilgisayarfarelerindeki tasarımların daha iyilerini paylaşıcam sizlerle.. çünkü html kodlamada çalmak çok basit oluyor ama flashı kimse çalamaz ______________
|
↑
|
|
|
-
beatbox-turkiye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.03.2013, 20:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yp-blogger yazmış: beatbox-turkiye yazmış: ilk sitem olan evrenseleglence.tr.gg 'den itibaren bilirim siteni. 2010'dan beri yani Siten hep ilgimi çekmiştir. Özellikle'de tasarımın Başarılar dilerim..
teşekkür ederim bilgisayarfarelerindeykende tasarımım çok dikkat çekerdi birsürü çalan fln olmuştu
üniversiteye gidince ilk işim flash kodlama yapmayı öğrenmek olucak öğrendikten sonrada daha önceden çizdiğim bilgisayarfarelerindeki tasarımların daha iyilerini paylaşıcam sizlerle.. çünkü html kodlamada çalmak çok basit oluyor ama flashı kimse çalamaz
Evet bilgisayarfareleri'de iyiydi.Evet millet ne anlar flashtan Çalarlar ama düzenleyemezler.. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
|
|
↑
|
|
|
-
yp-blogger
Aktif Üye
|
03.03.2013, 07:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet aynen öyle
değerlendirmelere devam arkadaşlar.. bugün öğleden sonra hakkımızda sayfasınıda güncellemeyi düşünüyorum fotoğraf fln koyucam ______________
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
03.03.2013, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir siteniz var başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
|