Yazar |
Mesaj |
-

trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2013, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: 2013 ün ilk Pagerank güncellemesi |
|
|
Evet arkadaşlar 2013 ün ilk pagerank güncellemesi bugün itibariyle olmuştur.
Gözle görülür çoğu arkadaşımızda yükselme olmuş ama benim halen 2
Evet sizlerin pagerank değeriniz kaç ?______________  |
|
↑
|
|
 |
-

liseogrencisi2
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

trtbirzahmet
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2013, 15:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benım 0 olan sitelerim 3 olmuş diğerleri aynı yükseliş yok.
Amma velakin tam olarak güncelleme bitmişmidir bilemem ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

egiticibilgi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2013, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Benim sitemin pagerankı "1" idi. Hala "1" olarak devam ediyor. Değişim yok... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

liseogrencisi2
Uzman Üye
|
04.02.2013, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
egiticibilgi yazmış: Benim sitemin pagerankı "1" idi. Hala "1" olarak devam ediyor. Değişim yok...
bi bana yaradı...53 günlük sitenin pr si 0'dan 2'ye çıktı...  ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
 |
-

beatbox-turkiye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
04.02.2013, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu google hiçbir siteme pagerank vermedi. Bir tek evrenseleglence'ye verdi  ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
 |
|
↑
|
|
 |
-

biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
başlangıç hedefim 2 idi başarmışım  Hedeflerimi birer ikişer yakalıyorum çok mutluyum  ______________
Bundan sonra hep yek, hep tek başıma
|
|
↑
|
|
 |
-

liseogrencisi2
Uzman Üye
|
04.02.2013, 17:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biryaziatolyesi yazmış: başlangıç hedefim 2 idi başarmışım  Hedeflerimi birer ikişer yakalıyorum çok mutluyum
tebrikler...sanada yaramış  ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
 |
-

biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
04.02.2013, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tarih 16 ocak 2013 İnformess'in açtığı gelecek planlarınız başlıktan bir alıntı
biryaziatolyesi yazmış: 2007 yılında ki hedefim burda örnekler listesinde olmakdı. Bu gerçekleşti. Bedava-siteme ilk üye olduğum zaman moderatör olmak aklımdan geçmişti ama hedef yapmamıştım. 2010 da kısa süreliğinede olsa bu görevide yaptım. Eski sildigim sitemin hedefine net bir şekilde ulaşmış olması ile hedeflerimi yakalayabiliyor olmam beni dahada azimli kılıyor. Şimdi biryaziatölyesi sitemin temasını değiştirme vakti geldi. Bu değişikliğide yaptıkdan sonraki hedefim. "Dahaiyi" sitesini Türkiye'nin en geniş sitesi haline getirmeyi planlıyorum. Onun dışındada biryaziatölyesi sitesini güncel tutarak. Atölyeye yeni konular ve yeni köşe yazılarımı zaman içinde siteye birer birer eklemeyi planlıyorum. Son olarak. Ücretli siteye geçmeyi planlamıyorum burda premium olarak sitemin hep bende kalmasını tercih ediyorum. Ücretli sitelerden açtığım sitemle ilgilenemediğim için kapanmış olması ve tekrar para verip açtırmak mantıklı gelmiyor. Bsde öyle değil ama. Premium paket biter yine site yayında olur ______________
|
|
↑
|
|
 |
-

skmedia
Uzman Üye
|
04.02.2013, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimde 2 olmuş  |
|
↑
|
|
 |
-

07sanalgezegen
Aktif Üye
|
04.02.2013, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim  ______________
 |
|
↑
|
|
 |
-

zekabilimkultur
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.02.2013, 01:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benim 2 olmuş güncelleme bitmişmidir bilemem ama bi çoğumuza yaradı  |
|
↑
|
|
 |
-

biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

beatbox-turkiye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.02.2013, 14:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Analiz yapılınca Hatalı Olanlar bölümü var. Oraya gir. Mesela orada Alt Etiketi Bulunmayan Resimler var. Detaya tıkla. Çıkan linker sitende olan resimlerdir. Onlara alt etiket eklemelisin.
Meta Tagler'in uygun değilmiş. Etiketleri yazarken noktalama işareti kullanma sadece araya virgül koy ayırmak için.
Birde sayaç var galiba sitende. Başka siteden sağlanan sayaç. Onun dosyasını sıkıştırman gerek. Ki bunu yapamazsın. Sayacı site sağlıyor. Elinde olan bir şey değil. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
 |
|
↑
|
|
 |
-

biryaziatolyesi
Uzman Üye
|
20.02.2013, 14:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Mesela orada Alt Etiketi Bulunmayan Resimler var. Detaya tıkla. Çıkan linker sitende olan resimlerdir. Onlara alt etiket eklemelisin.
İşte bunu yapmayı bilmiyorum detay çıkmıyor ki :S ______________
|
|
↑
|
|
 |
|