Talep üzerine dün deneme amaçlı twitter hesabı açtık fakat genel duyuru yapmadan açtığımız için tekrar kapattık. ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
En son admintarik tarafından 11.01.2013 13:17:50 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
Twitter hesabı bir işe yaramaz..
Facebook hesabımız bence daha iyi ve daha da kullanışlı..!
Geri bildirim için teşekkür! ______________ Ne de güzel demiş Mevlana:
Umut verip, güven aşılayıp da yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin...
Şair de eklemiş:
Açtığın her yaradan, hesap sorar "Yaradan"
Ben aslında takip etmem.Bedava-Sitem'e her gün giriyorum.Ve girdiğim zaman sizin burda açtığınız konular çıkıyor.Duyuruları burdan ve Facebooktan yaparsanız daha güzel olur.
Şahsen ben takip etmem.
Facebook bağımlılık yapmış bir site. Ve günümüzde 1 milyar üyesi olan bir site. Facebook varken twitter aklıma bile gelmez. Üzgünüm gerçekler acıdır ______________ Site devredilmiştir... Selin Ünlü yönetimindedir artık
Bende Takip Etmem Facebook Dururken Twittera Gerek Bile Yok Bence ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.