Yazar |
Mesaj |
-
yangalharca
Acemi Üye
|
06.01.2013, 17:30 (UTC) Mesaj konusu: [Çözüldü] Mesajı Yolla Butonu (İletişim Formu) |
|
|
Merhaba Ben Sitenizden Yeni Bir Sayfa Aldım.
Ben bu sayfada bir kaç başlık yazıp yanına iki nokta koyup , en sondada mesajı yolla butonu oluşturmak istiyorum kaç saattir oluşturamıyorum.
http://www.metin2-yang3.tr.gg/ bu sitedeki gibi Adınız soyadınız serveriniz vb şeyler yazıp altta mesajı yolla butonunu koymak istiyorum ama nasıl birtürlü yapamadım. Anlatırsanız sevinirim.
En son yangalharca tarafından 06.01.2013 22:26:42 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galiba böyle bir şey yok kendi iletişim formunu yaparsan olur sen bedava sitemin ekstalarındakini kullanmışsın. |
|
↑
|
|
|
-
yangalharca
Acemi Üye
|
06.01.2013, 17:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya hayır ben de mesajı yolla butonu yapmak istiyorum yani iletişim formu hazırlıcam ama nasıl anlatırsanız sevinirim. |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
photsop programınfdan gönder yazısı ayarlayınız ve onu göbder.php yerine yapıştırınız .
Kod: <form action="gonder.php" method="post">
<table width="500" border="0" bgcolor="#e2e2e2" font face="Thoma" size="2" align="center" cellpadding="20" cellspacing="20">
<tr>
<th colspan="2" scope="col"> Site İletişim Formu </th>
</tr>
<tr>
<td>
<pre>
ADINIZ : <input type="text" name="isim"><br>
SOYADINIZ : <input type="text" name="soyad"><br>
E-MAİL : <input type="text" name="mail"><br>
YORUM : <textarea cols="30" rows="10" name="yorum">Bu alana yorum yapabilirsiniz</textarea><br>
<input type="submit" value="GÖNDER"> <input type="reset" value="TEMİZLE">
</pre>
</td>
</tr>
</table>
</form> |
|
↑
|
|
|
-
yangalharca
Acemi Üye
|
06.01.2013, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: MESAJ YOLLA BUTONU |
|
|
Bende photoshop programı yok.. Bu kodları nereye yapıştırıcam ? Birşey anlamadım .. Forumda verdiğim sitenin aynısından yapmak istiyorum yazanların ? |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon yanlış anlatmışım farkındaysanız kodun en altında <input type="submit" value="GÖNDER"> yazısında gönderi istediğinizşeyi yazabilirsiniz |
|
↑
|
|
|
-
yangalharca
Acemi Üye
|
06.01.2013, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: mesjaı yolla |
|
|
ama bende photoshop programı yok nereye yapıştırıcam. |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galiba tm sorunu çözdüm programa falan gerek yok şimdi yeni bir sayfa aç orda kaynak yazıyo oraya tıkla sonra bu kodu yapıştır tm |
|
↑
|
|
|
-
yangalharca
Acemi Üye
|
06.01.2013, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ya bende kaynak falan yazmıyo bir türlü çözemedim şu olayı. Yeni bir ssayfa ekle dedim orda sayfa başlığı falan yazıyo ama kaynak falan yazmıyo |
|
↑
|
|
|
-
beatbox-turkiye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 17:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: mesjaı yolla |
|
|
yangalharca yazmış: ama bende photoshop programı yok nereye yapıştırıcam.
Kardeşim Ekstralara Gir >> Oradan Ekstra Ekle Kısmına Gel >> Oradaki Listeden İletişim Formu'nu seç >> Sonra Sayfanın Altındaki Kaydet Butonuna Bas.
Ayrıca Orada Gelişmiş Ayarları Göster butonuna tıklarsan açılan alandan başka kutucuklar ekleyebilirsin. ______________ Yardım etmeyi bil, yardım etmiş gibi görünme..!
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
06.01.2013, 17:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunlara hiç gerek yok..!
Giriş yapın..
Yan menüden Ekstralar'ı seçin..
Ekstra Ekle butonuna basın..
İletişim Formu Ekstrasını Seçin ve Kaydedin..
Gerekli ayarları doldurduktan sonra tekrar Kaydet butonuna tıklayın..
Bu kadar |
|
↑
|
|
|
-
fudoko
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha sonra altına bunu yapıştırın
Kod: <?php
//formdan gelen bilgileri bu sayfaya çektik..
$isim=$_POST['isim'];
$soyad=$_POST['soyad'];
$mail=$_POST['mail'];
$yorum=$_POST['yorum'];
$ziyaret=$_POST['ziyaret'];
$emailadresi="info( at )hakkarikampus.com"; //kendi e-mail adresinizi yazin.
$emailkonusu="Site iletisim Formu"; //gönderilen e-mailde konu olarak ne görünmesiniz istiyorsaniz buraya onu yazin.
//bos alanlari kontrol ediyoruz..
if (empty($isim) or empty($soyad) or empty($mail) or empty($yorum)){ //burayi kendinize göre çogaltabilirsiniz
print ('Lütfen bütün alanlari eksiksiz olarak doldurunuz. <br>'); //eger bos alan var ise gerekli uyari mesaji.
print('<a href="http://www.hakkarikampus.com/portal/s21-iletisim.html">Form Sayfasina Geri Dön</a>'); //form sayfasina geri dönüs linki
}
//bos alan yok ise asagidan da e-mail gönderilecektir.
else {
$emailicerigi="
isim: $isim
Soyad: $soyad
E-Mail: $mail
Yorum: $yorum
Ziyaret: $ziyaret";
if(mail($emailadresi,$emailkonusu,$emailicerigi)){
print ('E-Mailiniz basarili bir sekilde gönderilmistir. ilginize tesekkür ederiz...!!! <a href="http://www.hakkarikampus.com">Anasayfaya Geri Dön</a>'); //bu uyari yazisida mail gönderildiginde çikacaktir..
}
}
?> |
|
↑
|
|
|
-
yangalharca
Acemi Üye
|
06.01.2013, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
BEN SİZE İLKTE BİR SİTE VERDİM O SİTEDEKİ GİBİ İKİ DOLDURULACAK ONU BECEREMİYORUM SİZİN DEDİĞİNİZİ DENEDİM FARKLI BİŞİ OLUYO ,OLMUYO |
|
↑
|
|
|
-
osmanlisultanlar
Uzman Üye
|
06.01.2013, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
bazz91
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.01.2013, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Mesajı Yolla Butonu (İletişim Formu) |
|
|
Veya jotform sitesinden form hazırlayarak sitenize koyabilirsiniz.Gönderilen mesajlar e-mail hesabınıza gelir |
|
↑
|
|
|
|