Sitenizi gercekten begendim
Grafikleri 10 da 10, mukemmel
Matrix ordusu falan diyor, onu pek anlamadim...
Yani sitenin kurulus amaci nedir ______________
Sitenizi gercekten begendim
Grafikleri 10 da 10, mukemmel
Matrix ordusu falan diyor, onu pek anlamadim...
Yani sitenin kurulus amaci nedir
Hemen ilk sayfada mevcut Görememenize şaşırdım.
Evet evet gordum de pek anlayamadim.
Sizden duymak istemistim
Grafik programlama, script araştırma ve geliştirme faaliyetlerini beraberce üstlendiğimiz bir topluluk... Sandbox SDK 3.3.5 yardımıyla, Senaryosu Istanbul'da geçen bir oyunuberaber hazırlamaya çalışıyoruz. Örneğin bir ekran görüntüsüne siteden ulaşabilirsiniz.
Sitenizi gerçek den beğeniyorum..
her şey süper on numara başarılar
dilerim. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
TR.GG'de grafik adına başarılı bir site...
Yalnız menü elemanlarında şu üzerine gelince değişme olayını hiç sevmedim..
Yazı aynı kalmalı bence
Birde PS ile hazırladığınız yazılarınızda smooth özelliğini kullanın.. Yazılar çok keskin böyle..
Onun dışında başarılı bir web site..
Başarılarının kat kat artması dileğiyle..
TR.GG'de grafik adına başarılı bir site...
Yalnız menü elemanlarında şu üzerine gelince değişme olayını hiç sevmedim..
Yazı aynı kalmalı bence
Birde PS ile hazırladığınız yazılarınızda smooth özelliğini kullanın.. Yazılar çok keskin böyle..
Onun dışında başarılı bir web site..
Başarılarının kat kat artması dileğiyle..
Yazıların keskinliğini azaltması problem değil ama gif formatında olduğundan problem. Aynı zamanda boyutunun fazla artmaması ve sitenin hızlı olması adına buna katlanmak zorundayım. Eğer hızlı açılmasını istemiyorsanız problem değil bir Mouse tıklaması kadar uzakta...
Teşekkür ediyorum. Bol hitli günler...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.