Nerede çıkıyor bu yazı sitene giriş bölümünde mi ? ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Çok merak ettim bir ekran görüntüsü gönderir misiniz ? ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Neden kaydını silmek istiyorsun? Eğer bunun sebebini bize bildirirsen, bize hizmetimizi iyileştirmemiz açısından yardım etmiş olacağın için çok seviniriz (mecburi değil tabiki)
Sitenizi sildirmek istiyorsanız ve hatalar oluşuyorsa bu tür problemler için kesin çözüm support-tr( at )webme.com adresine mail atınız.. (at) yerine @ gelecektir...
İyi forumlar... ______________
konu şu : 1- İlk girişte bu sayfa neden karşıma çıkıyor
2- editörde Error Loading FCK-Editor neden yazıyor
3- çerezleri temizliyorum + modemi resetliyorum durum değişmiyor.
biraz evvel opera isimli bir tarayıcı ile denedim bu sorunlar yok
tarayıcım İnternet Explorer 10. teşekkürler
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.