tr.gg sitesine ftp:// yoluyla erişilebilir mi?Site hosting alanı veriyor mu?Resimler bölümünde 910 MB alanınız kaldı yazıyor?Bu alan sadece resim için mi?Bu alanı normal dosyalar için nasıl kullanabiliriz?
Teşekkürler
Bedava-Sitem'de ftp yoktur.
Ayrıca resimler bölümündeki 911 mb alan kaldı yazıyorsa demekki o özelliğe göre resim yükleme şansınız kalmış demektir.
İyi forumlar.. ______________
pek bir işe yaramıyor ama kulağa hoş geliyor ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
denedim upload edildiğinde bir heyecan bir zafer sevinci indirmeye çalıştım inmedi
demek ki engellemişler.. olsun bunu da öğrenmiş olduk.. ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın !
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.