Sayfalarımı Değiştirden anasayfaya tıklıyorum yazı yazılcak bir alan geliyor bu alana birşeyler yazıyorum ama rengini değiştiremiyorum renklerden renk seçiyorum renkler değişmiyor önce rengi secip sonra yazıyı yazıyorum yinede değişmiyor yardımcı olursanız sevinirm
Sayfalarımı Değiştirden anasayfaya tıklıyorum yazı yazılcak bir alan geliyor bu alana birşeyler yazıyorum ama rengini değiştiremiyorum renklerden renk seçiyorum renkler değişmiyor önce rengi secip sonra yazıyı yazıyorum yinede değişmiyor yardımcı olursanız sevinirm
Merhaba.
Başka çerezleri silin,sorun düzelmezse tarayıcı deneyin (İE,Mozilla)
İyi forumlar.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.