Merhaba arkadaşlar.
Yeni bir etkinliğim ile karşınızdayız.. Bedava-Sitem üzerinde bir çok sevdiğiniz saydığınız kardeş yerine abi yerine koyduğumuz bir çok muhterem insanlar bulunmaktadır. Gerçi buraya listelemek yetmez ama eğlence amaçlı gerçekten sevip saydıklarınızı buraya yazalım. Benim yazmak sevip saydıklarım aşağıda yazıyor. Sizde yazın, Başlığın tadı çıksın.
Dîpnot : Aslında benim oluşturduğum liste bitmezdi. Fakat hepsini buraya yazarsam herhalde bu forumun yarısından çoğu dostlarım sevdiklerim hayranlarım ve bir çok daha değer verdiğim güzel muhterem insanlar ile dolar taşar... ______________
Öncelikle teşekkürler abicim..
Benimde birçok muhabbetini sevdiğim, iyi ki tanıştım dediğim kişi var.Ama şöyle Sıralamak gerekirse
Aktif-Dost
GrafikDizayn
ua1905ua
gececi40
ciz-dizayn
ônline-games1
ChickenBlog
paylasim61
forum09
informess
Şu an pek fazla gelmiyor aklıma..
Ben okul nedeniyle BS fazla girmediğim için BS´de arkadaş edinemedim ama varlığından memnun olduğum sevindiğim kişiler:
aktif-dost
gececi40
imagerial
ua1905ua
odev-arsivleri
informess
gururum5
benimsitem1993 ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung
Merhabalar
Aktif-Dost
GrafikDizayn
ua1905ua
gececi40
ciz-dizayn
paylasim61
forum09
informess
Hepsini Severim Ama Bunlar ______________ Yeni Tasarımımıza Geçtik (Değerlendirmenizi Bekliyoruz) Dostlarını tanımak mı istiyorsun, hata yap ! Tek bir dostun olsun; ama onu da iyi seç ! Halegend™
kaankart.tr.gg
yardan42.tr.gg
hayali-karakter.tr.gg
bs-platformu.tr.gg
mikrovizyon.tr.gg
yusufberki.tr.gg
devrimcity.tr.gg
gomerc.tr.gg
tazeblog.tr.gg
afilliyanlizlik.tr.gg böyle bi site daha vardı.Hoş bi sohbetim olmuştu.
Daha ismini aklıma getiremediğim birsürü....
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.