Yazar |
Mesaj |
-
proxidwebtasarim
Acemi Üye
|
10.09.2012, 13:26 (UTC) Mesaj konusu: Proxid Web Tasarım |
|
|
Proxid Web Tasarım Açıldı!
* HTML & CSS
* Flash
* XML XHTM
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
10.09.2012, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım gayet güzel sade hoş ben beğendim başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
enguzeltasarimlar
Acemi Üye
|
10.09.2012, 13:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1-)wordpress bir scripth dir ve tr.gg ile uzaktan yakından alakası yoktur tr.gg de wordpress tasarımı olamaz yani
2-)flash olur ama ucretli olması şart çünkü tr.gg de en çok uğraştıran temalardan 1 tanesi'dir
3-)tr.gg için en iyi tasarım kodlama html-css dir (wordpress te de var aynısı fakat o ayrı bir scripth olduğu için wordpress tema tr.gg de o yuzden olmaz dedim)
sitene gelince güzel olmuş kolay gelsin... |
|
↑
|
|
|
-
proxidwebtasarim
Acemi Üye
|
10.09.2012, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: Kolay |
|
|
Bizim 10 Kişilik Dev takımımız ve iyi grup çalışmamızla hepsinin üstünde geliyoruz bu tasarım temel değil daha iyisi var o gelecek yakında! |
|
↑
|
|
|
-
proxidwebtasarim
Acemi Üye
|
10.09.2012, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: Wordpress in tr.gg ile çoook alakası var! |
|
|
temel dosyalar wp /html dosyalarda yüklüdür yani hosting sahibi upload edilmiş ve radius lu tasarımdır yani wp tasarımları biz .tr.gg ye rahatça uyduruyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
proxidwebtasarim
Acemi Üye
|
10.09.2012, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: chickenblog |
|
|
yorumun için teşekkürler
|
|
|
-
macigsoftline
Aktif Üye
|
10.09.2012, 15:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
enguzeltasarimlar yazmış: 1-)wordpress bir scripth dir ve tr.gg ile uzaktan yakından alakası yoktur tr.gg de wordpress tasarımı olamaz yani
2-)flash olur ama ucretli olması şart çünkü tr.gg de en çok uğraştıran temalardan 1 tanesi'dir
3-)tr.gg için en iyi tasarım kodlama html-css dir (wordpress te de var aynısı fakat o ayrı bir scripth olduğu için wordpress tema tr.gg de o yuzden olmaz dedim)
sitene gelince güzel olmuş kolay gelsin...
WordPress PhpSciptdir css şeklinde olanlarıda var bundan dolayı mümkün wordpres teması uygulamak, flash tasarımlı sitemde var hemde 700 tl değerinde bir flasha sahip http://flasmacig.tr.gg______________ Facebook : speed__98( at )hotmail.com | http://macigsoftline.tr.gg/ |
|
↑
|
|
|
-
wwe-png
Acemi Üye
|
11.09.2012, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siten Başarılı , Başarılarının Devamını Dilerim , Sorun Olursa Bana Mesaj Atabilirsin______________
Herşey Yeni Başlıyo
Wwe Png
Güncel Blog-Bs Yardım Platformu |
|
↑
|
|
|
-
tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
12.09.2012, 07:39 (UTC) Mesaj konusu: Re: Wordpress in tr.gg ile çoook alakası var! |
|
|
proxidwebtasarim yazmış: temel dosyalar wp /html dosyalarda yüklüdür yani hosting sahibi upload edilmiş ve radius lu tasarımdır yani wp tasarımları biz .tr.gg ye rahatça uyduruyoruz!
uydurma yaparsın ama tasarım adı wordpress tasarım değil css tasarım olur neyse bu tür konulara fazla girip duzenleme yapmak istemem ama yinede yanlış düşünce (bence)______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
|
|
↑
|
|
|
-
baslangic-sayfam
Uzman Üye
|
15.09.2012, 08:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımlar eklemeniz ile siteniz daha iyi yerlere gelecek.
başarılar ______________ Selam olsun tüm dostlarıma ! Beni dostu bilenlere !..
Hazır Kodum yepyeni kodlar ile sizinle ! Takipte Kalın ! |
|
↑
|
|
|
-
topmytema
Acemi Üye
|
15.09.2012, 13:40 (UTC) Mesaj konusu: Bencede |
|