mustafsahin.tr.gg adresine girdiğinizde bir sitenin haberleri için kod eklemiştim. O link ölmüş. Şimdi sayfaya giren kişi sayfa bulunamadı diye direk o siteye yönlendiriliyor. Bunu değiştirmek için ayarlar kısmında sayfalarımı değiştire geliyorum. Anasayfa kısmına tıkladığımda direk o siteye yönlendiriyor. Ana sayfamı değiştire giremediğim için bunu kaldıramıyorum. Ne yapmam gerekir.
Merhaba Zaten Bir Ana Sayfanız Var Siz 2.ci'sini Eklemişsiniz Aşağıdaki Ana Sayfa Olana Tıklayıp Sayfa Sile Tıklayınız Sayfayı Kaldırmış Olucaksınız Probleminizde Çözülmüş Olucakdır. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.