Netiniz Sık sık gidiyormu ?
Netiniz gittiği için düzenli giremiyormusunuz ?
Netiniz gidiyor ama diğer kullandığınız modemde sorun yokmu ?
1- Netiniz Sık Sık Gidiyormu ? Gidiyorsa Ne Yapılmalı ;
Sık Sık Gidiyorsa
a) - Modemde dir sorun
b) Wiarless'iniz Ağır
c) Dost no dont'a Geçmemişsiniz.
c Adımı nedir çok sorulan sorulardan ?
C Adımı Netinizin %64.7 oranıyla daha düzenli , kesintisiz , kontrollü çalışmasıdır .. hiçbi yan etki diss etkisi yoktur. sadece
Wiarless Kontrol Paneli -> Ağınız -> Ortalarda " Dost no dont " Tık..
Ama bunun için 10 dk uğraş vermeniz gerekebilir , ben şuanda yerini kaybettim anlatmasını bilmiyorum bulunca yorum atarım karıştırın siz ben pc cinin yanında çalışırken öğrendim pc ile herşeyi.
Modemde sorun yoksa ;
Modemde sorun yoksa wiarless'in takılı olduğu yer'e bakın. (flash belleklerin takıldığı yere muhtemelen) Sorunların %86'sı wıarless'in takılı yere sabit olmayışı veya sarkmasından dolayıdır.
Eğer yaptım ama hala hızlı değil diyorsanız anteninin önünde engel olmayışına ve duvarla tam ilişki kurmasına bakınız.
SAYGILARIMLA , BİR DOST ______________ fenerbahcehabermerkezi.tr.gg
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.