Yazar |
Mesaj |
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ardillan
Acemi Üye
|
01.08.2012, 09:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili : CSS
Tasarımın Rengi : Mavi (Mert Abinin imzasındaki renkten )
Sitenizin Konusu : Blog
Başlık Resminde Neler Olsun? : Logoda "ArdiLLan" ve "saçma sapan bi blog..." yazıları olsun. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : 2 menü istiyorum biri sağ tarafta diğeri ise üstte olsun. |
|
↑
|
|
|
-
sehribilgi
Acemi Üye
|
01.08.2012, 10:29 (UTC) Mesaj konusu: Tasarım İsteği |
|
|
Temel Tasarım dili : Css Tabanlı Bir Site İstiyorum.
Tasarımın Rengi : Mavi,Beyaz
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlık Resminde Css,C# ifadeleri olsun ve sitemin adı olsun. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...
_________________ |
|
↑
|
|
|
-
bs-cim
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2012, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şuanda isteklere ben cevap vermiyecegim GRAFİKER'lik seçimlerinden sonra başlıyacagım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
teknoesinti
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2012, 10:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-cim yazmış: Şuanda isteklere ben cevap vermiyecegim GRAFİKER'lik seçimlerinden sonra başlıyacagım
Konu dönmesin ama ben grafiker olduğumda önce deneme grafikerdim şimdide burda böyle olursa işi zor bekleyenlerin______________
2 yaşına gırıyoruz! |
|
↑
|
|
|
-
esenyurtradyo
Acemi Üye
|
01.08.2012, 11:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili : Css
Tasarımın Rengi : Mavi Siyah
Sitenizin Konusu : Radyo
Başlık Resminde Neler Olsun? : Başlıkta radyo ile ilgili bir resim olsun ve web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin...Aynı zamanda en altta da bir adet 468*60 reklam alanı olsun. Ayrıca duyuru bölümüde olsun.Gerisi hoş ve estetik bir tasarım.
Kolay gelsin |
|
↑
|
|
|
-
by-gurgen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.08.2012, 11:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili : Css
Tasarımın Rengi : Gri,Beyaz,Mavi
Sitenizin Konusu : Blog/Genel
Başlık Resminde Neler Olsun? : Farketmez.Ama Yanında da 468x60 reklam yeri olsun
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun... Ayrıca bir adet üst menü de olsun... Üst menü açılır olsun... Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun.. Yani kodlarından değiştirilebilsin... |
|
↑
|
|
|
-
chickenblog
Uzman Üye
|
01.08.2012, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kodlatmak istediğiniz tasarım varsa ÖM ile yada Buradan bana bildirin arkadaşlar konuyu takip ediyorum... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim-meydani
Aktif Üye
|
01.08.2012, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım dili : Css tabanlı
Tasarımın Rengi : Canlı renkler (Cırtlak olmasın lütfen)
Sitenizin Konusu : Flash oyun sitesi
Başlık Resminde Neler Olsun? : Flash oyun kahramanları olabilir.
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Flash oyun sitesi için gerekli olabilecek muhtemel şeyler olabilir. Sol tarafta oyun kategorileri, sağ tarafta oylama,en çok oynananlar gibi kutular olabilir, copyright alanı düzenlenebilir olmalı.
Teşekkür ederim... |
|
↑
|
|
|
-
alprkc
Acemi Üye
|
01.08.2012, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: Css Tasarım |
|
|
Temel Tasarım dili : Css tabanlı site istiyorum.
Tasarımın Rengi : Turuncu, Gri
Başlık Resminde Neler Olsun? : AlprKc yazan logo ve hemen yanında web sitemin ismi.. Ayrıca sağ tarafta 468x60 reklam alanı yeri de olsun...
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Tek bir menü olsun.. Menü de sağ tarafta olsun. 125*125 reklam yeri menünün altında ve mini dostlar bölümü olsun. Ayrıca bir adet üst menü de olsun. Üst menü açılır olsun. Bunun yanında copyright alanı da değiştirilebilir olsun. Yani kodlarından değiştirilebilsin.
Teşekkür Ederim... |
|
↑
|
|
|
-
doublegametr
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
01.08.2012, 22:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doublegametr : Formu doldurmadan istekte bulunmayın..! Konuyu iyice okuduktan sonra istekte bulunun... |
|
↑
|
|
|
-
doublegametr
Acemi Üye
|
01.08.2012, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Temel Tasarım Dili : Css Tasarım
Tasarım Rengi : Açık Kırmızı
Sitenizin Konusu: Flash Oyun Sitesi
Başlık Resminde Neler Olsun : Çizgi Film Kahramanları Mesela ; Sonic ,Pacman Vs. Veya Sadece Bu İkisinde Koysanız Olabilir. Sonic,Pacman
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sitemin Güzel Bir Flash Oyun Sitesi Olmasını İstiyorum.Teması Sonic Ve Pacman Olsun.Menü Butonları Tasarım Üzerinde Olursa Güzel Olur.
Şimdiden Teşekkürler |
|
↑
|
|
|
-
grafikdizayn
Uzman Üye
|
01.08.2012, 22:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Grafikerlik başvurusunda bulunanlar bu konuya el atarsa sevinirim..! Grafiker olamazsanız bile bir yardımım dokundu dersiniz.. İyi Forumlar..
Sizde Grafikerlik Başvurusunda bulunmak için TIKLAYIN...
En son grafikdizayn tarafından 02.08.2012 17:03:47 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bemumt2oyna
Acemi Üye
|
02.08.2012, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kapalı Biliyorum ama Açılınca Tasarımımı Yapabilirmisiniz .
Temel Tasarım Dili : Css Tasarım
Tasarım Rengi : Mavi ve Gri çizgili olursa sevinirim
Sitenizin Konusu: Metin2 Server
Başlık Resminde Neler Olsun : Metin2 Karakterleri Savaşçı , Sura , Ninja Gibi
Kısaca Tasarımda İstedikleriniz : Sitemizin güzel bir pvp tasarımı olmasını istiyoruz. Öncelikle Yukarıda Bemumt2 yazarsa Sevinirim yazının sağ köşesinde savaşçı olabilir sol köşesinde ise ninja Menü Bölümü normal olsun ve facebook sayfamız sol alt köşede olursa sevinirim.
Facebook Sayfamızın Linkini Mesajdan Sorarsanız Herhalde iyi olur . |
|
↑
|
|
|
|