Tasarım başlık kısmı dışında hoşuma gitti. Başlık kısmının hoşuma gitmeyen yaı şu; Başlık resminin altında bir fon yok. Normal arka fonun üzerinde. Bu pek hoşuma gitti. Diğer yönden yani içerik yönünden ele alacak olursak, takdir buyurursun ki geliştirilmesi gerek. ______________
Zaten şu aralar teknik işleri bitirdim o yüzden içeriğe zaman ayıramadım yeni yeni ekliyorum ayrıca şuan elimde bir kaç yazı var birden yükleme yapmıyorum sadece yavaş yavaş yeni paylaşımlarımız gelecek.
resim falan eklerkene kullandığın resileri kendi sitenden upload etmeni öneririm. benim sitede de400 sayfa vardı. günlük 200-300 ziyaretçim oluyordu. resimler gitti. site mafoldu. ne kadar sayfa varsa sildim. ______________
Tasarımın güzel.Ama şu yazı tipleri fontları flan farklı bişeyler yaparsan daha iyi olur.Mesela menüdeki yazı tipi felaket sırıtmış kardeş ya.
Gelelim içerik kısmına içerik iyi güzel dolu ama blog kısmını menüden farklı yapsaymışsın iyiymiş Yani o mavi başlığı çok kullanmışsın.
Başarılar kolay gelsin...
Tasarımın güzel.Ama şu yazı tipleri fontları flan farklı bişeyler yaparsan daha iyi olur.Mesela menüdeki yazı tipi felaket sırıtmış kardeş ya.
Gelelim içerik kısmına içerik iyi güzel dolu ama blog kısmını menüden farklı yapsaymışsın iyiymiş Yani o mavi başlığı çok kullanmışsın.
Başarılar kolay gelsin...
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.