Site Hakkında Genel Bilgi: Sitemiz yalnızca Bedava-Sitem üyelerine hizmet vermek amacıyla açılmıştır. Üyelik sistemi ile çalışmaktadır. Yapılan tasarım, menü, buton, .. sayfalarını üye girişi yapmadan göremezsiniz.
İlk tasarım kodlamamız olan Metin2 Forum Tasarımı' nı sitemizden indirebilirsiniz.
Hizmetlerimiz; 404 Hata Sayfaları, Butonlar, Formlar, Kimlik Kartları, Market, FrmBestLive Labs, Temalar, Yönetici Girişleri, Menüler, HTML Kodları, JavaScript Kodları, CSS Dersleri, Photoshop Dersleri, Diğer,
ve daha bir sürü ....
Site hakkında yorumlarınız bekliyorum. ( İçerik hakkında yorum gelmesin henüz yeni başladık )
Aslın o üyelik boş. Ben sadece bizi takip edenlerim MSN'leri elimde olsun yeni bir şey eklediğimizde haber verelim diye. Ben hiç umutlu değildim ama 2 günde yaklaşık 10 üye geldi Hepsine teşekkür ediyorum.
Aslın o üyelik boş. Ben sadece bizi takip edenlerim MSN'leri elimde olsun yeni bir şey eklediğimizde haber verelim diye. Ben hiç umutlu değildim ama 2 günde yaklaşık 10 üye geldi Hepsine teşekkür ediyorum.
Gelir tabi millet tasarımları görmek istiyor üye oluyor bende dahil
Ayrıca başarılı bir şekilde tasarımlarınızda üyelik sistemi kullanabilirsiniz... Pek zor bir şey değil ama emek vermek gerekir yoksa yaptığın çalışma güzel ben üyelik sistemine bir şey demiyorum ama bu konu hakkında fikir vermek isterim ben bir şey demiyorum ama elbette css tasarım sitesi olucaksa üyelik ve benzeri şeyler gerekebilir ama yaptığın tasarımlar fazla kullanılmaz tr gg de örnek sitelere bakabilirsin.
Örnek yapiyoruz.tr.gg Gayet çok iyi ve kullanışlı gerçekten emek sarf edilmiş bir web sitesidir..
Ayrıca yaptığı bir çok tasarımların kullanıldığına garanti verebilirim, Tekrardan başarılar dilerim.
Gelir tabi millet tasarımları görmek istiyor üye oluyor bende dahil
Aynen. Tekrardan söylüyorum. Takipçilerimize erişebilmek için böyle bir uygulama başlattım. Bir bakarsınız kaldırırım üyeliği
ÜYELİKSZ OLSAOLUR GERÇEKTEN DAHA İYİ OLUR HEM HERKESN İLGİSİNİ ÇEKER.
Diğer arkadaşlarda söylemeyi unuttum. Flood yapmayayım. Senin soruna cevap vererek söyleyeyim. Bu üyelik uyg. bir diğer bulunma sebebi. Önizlemeler farklı sayfalara ait. O sayfalara erişilirse kodları almayı bilen bir kişi ÇALABİLİR. En azından üye olsun ki...
Ayrıca başarılı bir şekilde tasarımlarınızda üyelik sistemi kullanabilirsiniz... Pek zor bir şey değil ama emek vermek gerekir yoksa yaptığın çalışma güzel ben üyelik sistemine bir şey demiyorum ama bu konu hakkında fikir vermek isterim ben bir şey demiyorum ama elbette css tasarım sitesi olucaksa üyelik ve benzeri şeyler gerekebilir ama yaptığın tasarımlar fazla kullanılmaz tr gg de örnek sitelere bakabilirsin.
Örnek yapiyoruz.tr.gg Gayet çok iyi ve kullanışlı gerçekten emek sarf edilmiş bir web sitesidir..
Ayrıca yaptığı bir çok tasarımların kullanıldığına garanti verebilirim, Tekrardan başarılar dilerim.
İyi forumlar...
Öncelikle teşekkürler. Size aynen katılıyorum. Benim öncelikli hedefim de odur. Yapiyoruz.tr.gg gibi olmak. Kendimi photoshop ve menü yapımında geliştirdiğim zaman daha iyi hizmet vereceğime garanti verebilirim.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.