Ben Artık Bs ögrenecegim kadar web bilgisi ögrendim ve artık yeni bir hosting almak istiiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım.Bana bi yardımcı olurmusunuz.
Ben Artık Bs ögrenecegim kadar web bilgisi ögrendim ve artık yeni bir hosting almak istiiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım.Bana bi yardımcı olurmusunuz.
host.net.tr yıllardır kullanıyorum bi sıkıntı görmedim ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Şahsen ben satıyorum,elimde linux sunucu ve herşeyi sınırsız
Fiyatlarda uygun,aylık 15TL Domain istersen 1 yıllık .com/net/org ve sınırsız hosting 110TL
Şahsen ben satıyorum,elimde linux sunucu ve herşeyi sınırsız
Fiyatlarda uygun,aylık 15TL Domain istersen 1 yıllık .com/net/org ve sınırsız hosting 110TL
Bu durumda domaini 95 liraya satıyorsunuz ? ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Windows , win server üzerinde iis server ile Mssql ile host edilir. Linux ise , Apache server üzerinde Mysql ile host edilir. Eğer , php , mysql , cgi kullanacaksan linux , asp .Net kullanacaksan windows alman gerekir.
Linux windowsa göre daha hızlı ve güvenlidir. Ayrıca galiba windowsun birde lisans ücreti var Linux bedava. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Yok bedava derken , windows'u gidiyorsun webarısından alıyorsun diyelim , sonra birde lisans için para veriyorsun diye biliyorum. Linux aldıktan sonra lisans için para verilmiyor. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.