GrafikDizayn - Açıldı..! Merhaba sevgili grafikdizayn takipçilerim.. Öncelikle hepinize teşekkür ediyorum.. Sürekli takipte bulunduğunuz için.. Sitemiz şuan tam anlamıyla açılmadı fakat girişteki yazımızdan da anlaşılacağı üzere sitemizde üyelik sistemi açıldı..! Bu durumda üye olan kişiler ileride tekrar üye olmak zorunda kalmazlar.. 2 Hafta boyunca aktif kalacak üyelik bölümümüzden sitemize üye olabilirsiniz.. Avantajları ;
Tasarım isteğinde bulunma,
Banner isteğinde bulunma,
Logo isteğinde bulunma,
Web siteniz için geliştirme bölümleri oluşturma,
Bazı kodlar (bilinmeyen),
Birçok menü (bizim tarafımızdan hazırlanan),
15 günde 1 tasarım isteğinde bulunma,
Çizilen tasarımı kodlatma,
Tasarım hakkında püf noktaları öğrenme,
Grafikdizayn (ben) ve kurulan ekipteki kişilerle msn vb. diğer araçlar aracılığı ile iletişim kurma,
TR.GG'de grafik anlamında profesyonel bir web site hazırlama...
hadi bakalım hayırlısı olsun kardeşim sanırım ilk üyen benım bos vaktımde yardımcı olabılırım sırf bu yuzden uye oldumneyse başarılarının devamını dılerım kardesım... ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
Şimdiye Kadar Üye Olanlar
meroloni
Forumtoplist
Semih
tasarimci-amca2 : Semih Abi senin yardımlarını almak gerçektende çok güzel olur.. Bir boş zamanında seninle bu konuda konuşmak isterim.. Şuan ekip tam olarak kurulmadı.. 2 Hafta içinde bu konuyu konuşuruz inşallah
ciz-dizayn : Teşekkür ederim kardeşim
NOT : Arkadaşlar istekler bölümü henüz açılmadı. Üyelik bölümündeki "Beklentileriniz" konusuna üyelikten beklentilerinizi belirtmelisiniz..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.