Merhaba sevgili arkadaşlarım, dostlarım..
Buradan sitemizin tekrar aktif olduğunu bildirmek istiyorum
Yepyeni bir tema ile yepyeni işleri başarmaya geldik..
Şimdilik basit birkaç hata dışında tamamıyla başarılı bir tema olduğunu düşünüyorum Umarım sizlerde öyle düşüneceksiniz...
Açıkçası konu başlığında belirttiğim "Birisi Ders mi dedi?" konusuna önemle değineyim..
Bildiğiniz üzere aylarca (açıldığından beri) blog tarzında ilerleyen grafikdizayn artık farklı bir hal alıp video sitesi olarak tanıtılabilecek bir site haline geldi (gelecek). Video sitesi dediysek de öyle komik videolar vs. falan değil.. Ders videoları..
Ana kategorilerimiz ;
- Css
- Html
- Php
- C#
- C++
- Photoshop
- Dreamweaver
- Diğer
Gelelim üyelik sistemine ve yorumlara..
ÜYELİK SİSTEMİ
Üyelik sistemi 2 şekilde mevcut..
1) Forum Üyeliği
Forum üyeliğinde sadece foruma üye olup forumda paylaşım bulunup bizlere video gönderemezsiniz..
2) Full Üyelik
Full üyelikte ise sitemizin her alanında şifreniz yardımıyla istediğiniz her bölümde kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz..
YORUM SİSTEMİ
Yorum sistemini tamamen kendim oluşturdum.. İleride bunun anlatımlarını da hazırlayacağım.. Hatta şuan birkaç fikir var aklımda.. Sürpriz kalmasın söyleyeyim.. İleride yorum ekstrasının geliştirilebileceğini belirteyim.. Şuanda yorumlar diye nitelendirip gönderdiğiniz her form (ben direkt yayınlanmasını istemedim, yoksa direkt yayınlanacak şeklinin de hazırlanabileceğini belirteyim) bana gönderiliyor.. Ben düzenliyorum ve yayınlıyorum.. Kısacası sitemizin her bölümünde bu uygulama aktif.. Yani yorumunuz küfür, argo kelime vs. içeriyorsa bu benim tarafımdan engellenecektir
REKLAM SİSTEMİ
Hemen her site bir reklam ekleme peşinde.. Şimdilik amacım eski grafikdizayn gibi ziyaretçi sayımı arttırana kadar bu reklam alanlarının bulunması.. Ziyaretçi sayım 250+ olduktan sonra tüm reklamları kaldırmayı düşünüyorum..
YENİ YAZI PAYLAŞIM KUTULARI /ANASAYFA/
Bu kutular aslında tamamen videolar için hazırlandı fakat bu hafta içerisinde güncellenecektir.. Sonuç olarak bir ders anlatım sitesi profesyonel düzeyde olmalıdır değil mi?
YENİ YAZI PAYLAŞIM KUTULARI /SAYFA İÇİ/
Bu kutular öncekilerden çok farklı..! Sizlerinde dikkatini çektiğini düşünüyorum.. Facebook, Twitter ve Delicious iconları mevcut.. Ayrıca farklı bir başlık alanı ve farklı bir yazı arkaplanı da.. Her şey farklı demiştik
HERKES İÇİN HAYIRLI OLSUN O ZAMAN
Sağlıcakla kalın... Takipte kalın...
Teşekkür ederim kardeşim
Tüm dersleri eklemeye başlayacağım..
İlk hangi dersten başlayayım?
css'den başla en iyisi birde bu sitemi bilmezsin eski sitem bedavasitepaylasim'dı silindi ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !...
paylashane : Teşekkür ederim.. Destek verenlerin olması lazım.. Bir grafik ekibi oluşturmayı düşünüyorum.. Önceki girişim güzel olmadı ama bu sefer birkaç farklılıkla birlikte daha değişik bir biçimde grafik ekibi kurabilirim...
levelbilisim : İnşallah
aktif-dost : Teşekkürler Siz ziyaretçilerle birlikte daha güzel olacak inşallah
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.