Öncelikle merhaba arkadaşlar ;
Sebekenet'in tasarımını kullanıyorum tasarım paylaşıma açıktı kesinlikle çalıntı felan değildir. Şuanda 7-8 konu açtım her gün yeni konular açıyorum.
Bol kategori yaptım. Açtığım tüm konuları kendim yazıyorum kopyala yapıştır asla yapmıyorum. İdm crack , assasins creed3crack,madagaskar,sakar sakir mesala bunlar ilk paylaşımlarımdı. Sitem hakkında görüşleriniz.
Neler eksik?
Neler fazla?
10 Üzerinden değerlindirseniz kaç verirsiniz.
Herkese teşekkürler. ______________
Her Telden Yaziyoruz l Tr.Gg / Paylasmanın verdiği gururla ;
başarılar bence her sayfaya yorum açma kendini bilmezler oluyor sadece z.defteri olsun bence orada yorumları yönetmek daha kolay olur sorusu olan olursa diye konu sonuna bedava-sitem profil linki bırak ______________ Tasarım yap vb. mesajlar atmayın "Grafiker" değilim !...
başarılar bence her sayfaya yorum açma kendini bilmezler oluyor sadece z.defteri olsun bence orada yorumları yönetmek daha kolay olur sorusu olan olursa diye konu sonuna bedava-sitem profil linki bırak
Teşekkür ederim. ______________
Facebook sayfası,twitter,youtube kanalı,google açtım arkadaşlar.
Yaklaşık 20 yeni paylaşım 10 upload var. Hepsi bana aittir. ______________
Başarılar Dilerim.. ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
Kardeşim çok özenerek yaptığın bariz belli oluyor
İçeriğin gayet güzel.Gün geçtikçe katlamalısın içeriğini .)
Tasarımına 10/9 veriyorum.
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim , yani resimlerden linke herşeyin kendime ait olmasına ve Türkçe'yi düzgün kullanmaya gayret ediyorum.
Paylaşımlarımın yanında böyle birşey düşündüm.
Bugünkü istatistikler gerçekten beni sevindirdi.
Son gelişmeler ,
Google Pagerank 1 olmuş.
Sadece 4 sayfamızı google indexlemiş.
Umarım yeni açtığımız paylaşımlarda googlede yerini bulur. ______________
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.