Yazar |
Mesaj |
-

oyun722
Acemi Üye
|
14.04.2012, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: Bir Site İki Tasarım .s |
|
|
Arkadaşlar bu konu daha önce forumda varmı bilmiyorum kurcaladım biraz fazla vaktim olmadığı için yeni bir başlık açtım.(Forumda varsa kusra bakmayın)...
Neyse konumuza gelelim arkadaşlar benim sitem normalde Ice Blue fakat ben başka bir sayfamın CSS olmasını istiyorum nasıl yapabilirim?
İyi Günler |
|
↑
|
|
 |
-

turk-ish
Aktif Üye
|
14.04.2012, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İlk önce Tasarımını Css Yaparsın Sonra İstediğin Sayfaya Girersin Sonra Girdiğin Sayfadan CTRL + U Yap Kaynağı Kopyala YAni Sonra Tasarımını İceblue Yap Hangi sayfayı Css Tasarımm Yapmak İstiyosan O sayfaya Gir Ve Kaynak Butonuna Bas kopyaladığın kodu YApıştır Böyle Olabilir ama Başka Çeşitte Vardır. |
|
↑
|
|
 |
-

pcblogcu
Aktif Üye
|
14.04.2012, 18:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turk-ish yazmış: İlk önce Tasarımını Css Yaparsın Sonra İstediğin Sayfaya Girersin Sonra Girdiğin Sayfadan CTRL + U Yap Kaynağı Kopyala YAni Sonra Tasarımını İceblue Yap Hangi sayfayı Css Tasarımm Yapmak İstiyosan O sayfaya Gir Ve Kaynak Butonuna Bas kopyaladığın kodu YApıştır Böyle Olabilir ama Başka Çeşitte Vardır.
Diyecek birşey bırakmamıs |
|
↑
|
|
 |
-

turk-ish
Aktif Üye
|
14.04.2012, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

oyun722
Acemi Üye
|
18.04.2012, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş kusura bakma ama ben anlamadım yazdığından çok teşekkür ederim genede  |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
18.04.2012, 14:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
turk-ish yazmış: İlk önce Tasarımını Css Yaparsın Sonra İstediğin Sayfaya Girersin Sonra Girdiğin Sayfadan CTRL + U Yap Kaynağı Kopyala YAni Sonra Tasarımını İceblue Yap Hangi sayfayı Css Tasarımm Yapmak İstiyosan O sayfaya Gir Ve Kaynak Butonuna Bas kopyaladığın kodu YApıştır Böyle Olabilir ama Başka Çeşitte Vardır. |
|
↑
|
|
 |
-

tasarimci-amca2
Uzman Üye
|
18.04.2012, 14:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarimci-amca2 yazmış: arkadaşın açıklama karışık olmuş şöle olması gerekirdi (bence)
bu yazımı duzenlemek isterim çok pardon şöle yazmısım şu şekilde olması gerekirdi yazcaktım  ______________ css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...
 |
|
↑
|
|
 |
-

oyun722
Acemi Üye
|
18.04.2012, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|