Yazar |
Mesaj |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 07:00 (UTC) Mesaj konusu: Jquery CSS de olurmu ? demeyin. Buyrun Bi Bakın.. |
|
|
Arkadaşlar Site için çok uğraştım. yorumlarınız ve değerlendirmeleriniz benim için çok değerli 1 yorum atmak 1 dakikanızı almaz lütfen  |
|
↑
|
|
 |
-

freesitesharing
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2012, 07:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla çok güzel site yapmışsın helal  ama biraz içerik eklemelisin |
|
↑
|
|
 |
-

webspiker
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
10.04.2012, 07:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok iyi 9.5/10  ______________  Yeni Açılan Websitemize Yazar Alımları Başladı ! |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 07:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Saol bi önceki başlıkta içerik konusundan söz etmiştim  şuanda içerikle uğraşıyorum  |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 07:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webspiker yazmış: Çok iyi 9.5/10 Çok saol  |
|
↑
|
|
 |
-

macigsoftline
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
macigsoftline yazmış: Şimdi Burda jQerySlider Var Bunu Herkez Yapıyor artık öğrendi millet başlığınızı
daha değişik bir şekilde açsaydınız iyi olurdu
Ve Bu tasarıma asla uğraşmamışsınız alıntı bir tasarım
İşte Orjinali http://jinsonathemes.com/fabs/?themedemo=Vulcan
10/7 1. Tr.gg de çoğu sitede amatór tasarım olduğundan çoğu kişi jquery nedir bilmiyo. 2 senin gösterdigin demo tamamen php. 3. Bunun wordpres vulcan 2 kolonlu tema olduğunu açıkladm bi öncekı baslıkta. Yorumun icin cok saol. |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 15:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
macigsoftline yazmış: Şimdi Burda jQerySlider Var Bunu Herkez Yapıyor artık öğrendi millet başlığınızı
daha değişik bir şekilde açsaydınız iyi olurdu
Ve Bu tasarıma asla uğraşmamışsınız alıntı bir tasarım
İşte Orjinali http://jinsonathemes.com/fabs/?themedemo=Vulcan
10/7 1. Tr.gg de çoğu sitede amatór tasarım olduğundan çoğu kişi jquery nedir bilmiyo. 2 senin gösterdigin demo tamamen php. 3. Bunun wordpres vulcan 2 kolonlu tema olduğunu açıkladm bi öncekı baslıkta. Yorumun icin cok saol. |
|
↑
|
|
 |
-

macigsoftline
Aktif Üye
|
10.04.2012, 15:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ne Fark Etcek PHP olsa seninkinin phpsi sadece yani kesinlikle alıntı
"Slayt Efekli CSS Tasarım" Adlı konuya bakın lütfen orda kullanılmış
Bende Flaş Slayt Izgarası Kullanıyorum o daha iyi ______________ Facebook : speed__98( at )hotmail.com | http://macigsoftline.tr.gg/ |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş senin derdin slider lamı yoksa tema alıntı diye laf mı sokmaya çalışıyorsun ? bak en ünlü forumlara sitelere örnek verelim mesela r10 v buluetin'den alıntı. mesela BEDAVA SİTEM forumu; Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Eğer derdin kendi slaytını övmekse seninki daha güzel tamam. |
|
↑
|
|
 |
-

macigsoftline
Aktif Üye
|
10.04.2012, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgilendik yazmış: Kardeş senin derdin slider lamı yoksa tema alıntı diye laf mı sokmaya çalışıyorsun ? bak en ünlü forumlara sitelere örnek verelim mesela r10 v buluetin'den alıntı. mesela BEDAVA SİTEM forumu; Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group. Eğer derdin kendi slaytını övmekse seninki daha güzel tamam.
Flod Yapma Eski BS Eski değil artık ______________ Facebook : speed__98( at )hotmail.com | http://macigsoftline.tr.gg/ |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam flood yapmıyorum BS yi örnekte vermiyorum. gir en çok sevdiğin hayranı olduğun kişisel bir domaine gir. Eminim onunda tasarımı alıntıdır. |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 17:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o 2 kere yazmamda mobilden yazdım ondandır bumu bahanen kardeş ? |
|
↑
|
|
 |
-

systemwarez
Uzman Üye
|
10.04.2012, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarima lafim yokda.Blag siesi degilmi siteniz?
Onyazilar iyi degil ..hersey burda .. Yerine on aciklamali yazi yazsaniz daha iyi olur ______________ @tr.gg dısı link yasak |
|
↑
|
|
 |
-

bilgilendik
Acemi Üye
|
10.04.2012, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
systemwarez yazmış: Tasarima lafim yokda.Blag siesi degilmi siteniz?
Onyazilar iyi degil ..hersey burda .. Yerine on aciklamali yazi yazsaniz daha iyi olur İçerikleri yavaş yavaş yerlerine otutturuyorum kardeşim biliyorum çok göze batıyorlar  |
|
↑
|
|
 |
|