Yazar |
Mesaj |
-
kodpaylasma
Aktif Üye
|
28.02.2012, 21:07 (UTC) Mesaj konusu: Hosting + Domain Bi Bakarmısınız ! |
|
|
Ben Az Önce Bi Domainsitesi.com dan Domain + Hosting Aldım Yani Siparişe Verdim Ödemesini Yarın Yapıcam.. Ama Hosting İle İlgili Fazla Bişey Anlamıyorum Sizce O Fiyata O Hosting Olurmu ? Yani O Kadar Para Edermi ?
Ödeyeceğim Para :
http://d1202.hizliresim.com/u/w/33fqx.jpg
Hosting Bilgileri :
http://e1202.hizliresim.com/u/w/33fys.jpg
Lütfen Bilen Biri Yorum Yazsın..______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
|
-
enguzeltasarimlar
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
enguzeltasarimlar
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
kodpaylasma
Aktif Üye
|
28.02.2012, 22:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Daha Ödeme Yapmadım .. İyiki Burdan Sormuşum... Domain Ve Host Fiyatlarını Hiç Bilmiyorum Bana Ucuz Geldi Özelden Mesaj Gönderiyorum Bakarmısın ______________ Bu Alana Reklam Verebilirsiniz.. |
|
↑
|
|
|
-
enguzeltasarimlar
Acemi Üye
|
28.02.2012, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodpaylasma yazmış: Daha Ödeme Yapmadım .. İyiki Burdan Sormuşum... Domain Ve Host Fiyatlarını Hiç Bilmiyorum Bana Ucuz Geldi Özelden Mesaj Gönderiyorum Bakarmısın
benimde fazla bılgım yok ama çok aradım ucuz fiyatlarda host-domain sonunda buldum ve aldım |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.02.2012, 07:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın şimdi söylediğiniz fiyatlar alacağınız fiyata göre çok faiş (yüksek), eğer ucuzluğu ve kaliteyi arıyorsan sana WebAdam'ı veya Net İnternet'i öneririm...İyi çalışmalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
internetbilge
Acemi Üye
|
29.02.2012, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
www.linesis.com WIN500 paketine bakarsan senin verdiğin fiyatla aynı fiyat ama senin alıcağın paketin 5 10 katı daha iyi... |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
29.02.2012, 17:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hocam afedersin ama , OOOOHAAA ! diyorum Aman hocam , yapmayın host.net.tr alın burdan , toplamı 200 liralık 2 adet faturam var.. Her türlü desteği sağlıyorlar.. (teknik destek hariç tabiki) Tavsiyemdir ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
paylasim61
Uzman Üye
|
29.02.2012, 19:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yardıma ihtiyacınız olursa yardımcı olurum 2,5Tl domainden kazıklanmışsınız.
Cidden çok fazla kazıklanmışsınız ödemeyi yapmayın benimle irtibata geçin benim hostcumla tanışın... ______________
Ethical Hacker Professional Web Designer |
|
↑
|
|
|
-
grafikistanbul
Acemi Üye
|
29.02.2012, 21:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Olum alma bunu 50 mb web alanı var.bunu alanlar deneme sitesl acmak icin alıyorlar pisman olma ______________ 20.bin üyeli Bloga yazar ol.Hadi Pm at. |
|
↑
|
|
|
|