Yazar |
Mesaj |
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
26.02.2012, 19:48 (UTC) Mesaj konusu: Sitemi Değerlendirirmisiniz? |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
islamkusagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.02.2012, 20:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeş renkli güzel bir site hazırlamışsın.
Ama oyun tasarımına daha uygun bir tasarım yapabilirsin.Daha çok oyun sitesini andıran bir tasarım.
Bir de girişteki müziği kaldırmanı tavsiye ederim. bence rahatsızlık duyan çok ziyaretçi olur ...
Başarılar dilerim ... ______________
İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
26.02.2012, 20:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslında Şu Cuma Gününden Beri Yaklaşık 10 Tasarım Değiştirmişimdir Ve En Güzeli Bu Oldu..
O Müzik'de Zaten Birkaç Takipçimin Hoşuna Gitmedi .. Onuda Şimdi Kaldıracağım..
Öneri Ve Yorumların İçin Teşekkür Ederim.. ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.02.2012, 20:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Berbat bir site hayatımda bu kadar kötü tasarım görmedim.... Bu siteleri silip atacaksın bir kenara... Bu nasıl iğrenç bir site arkadaşım desem heralde biraz üzülürsün.... Güzel güzel .. Tek kötü yanı en üstte ki dev boyutlarda ki reklam... Başarılar... İyi çalışmalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
26.02.2012, 20:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
devgezegen yazmış: Berbat bir site hayatımda bu kadar kötü tasarım görmedim.... Bu siteleri silip atacaksın bir kenara... Bu nasıl iğrenç bir site |
|
↑
|
|
|
-
doguitar
Aktif Üye
|
26.02.2012, 21:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Background daha sade bir şey yap tasarımı ön plana çıkarsın.Background çok renkli olduğundan herşeyi arkaplana atıyo.
Ana Sayfanda hiçbir içerik yok "konu dışına çıkmamak üzere" içerik koymalısın
Güzel bi header ayarla
Birde şu headerın yanındaki iyi oyunlar yazısını kaldır.Yerine reklam ya da onun gibi birşey koy.Headerda zaten yazı var birde oraya yazı yazma bari
Önerilerim bu kadar kolay gelsin.Başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
26.02.2012, 21:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerekenleri Yapacağım..
İyi Geceler ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
internetbilge
Acemi Üye
|
26.02.2012, 21:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webgezegeni adlı arkadaşım burda sitesi olanları çırak-kalfa-usta diye 3 e ayırırsak sen usta oldun diye kalfayı neden eziyosun anlam veremedim senin siten çokmu güzel ? :O |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
26.02.2012, 22:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
internetbilge yazmış: webgezegeni adlı arkadaşım burda sitesi olanları çırak-kalfa-usta diye 3 e ayırırsak sen usta oldun diye kalfayı neden eziyosun anlam veremedim senin siten çokmu güzel ? :O
Bu laflar bana mı anlayamadım ben şimdi.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
forumario
Aktif Üye
|
27.02.2012, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın süper fakat ben hala çok karışıyım öyle oyun ekliyenlere. Neden kendi sitenizde oyun oynatmıyorsunuzda kalkıp iframe ekliyorsunuz :S ______________ @tr.gg dısı link yasaktır..! |
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.02.2012, 15:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum oyun sitesi yapmıssın oyun sitesinde webmaster bölümünün işi ne ?Yorumuma kızma ve kırılma.tasarım hoş.oyunlar bölümüde güzel.AMa webmaster bölümü olmamış.Sitene giren oyun için girsin.Tek konulu site olursa daha başarılı olursun :)iyi çalışmalar. |
|
↑
|
|
|
-
lider51
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.02.2012, 15:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dostum oyun sitesi yapmıssın oyun sitesinde webmaster bölümünün işi ne ?Yorumuma kızma ve kırılma.tasarım hoş.oyunlar bölümüde güzel.AMa webmaster bölümü olmamış.Sitene giren oyun için girsin.Tek konulu site olursa daha başarılı olursun :)iyi çalışmalar. |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
28.02.2012, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lider51 yazmış: dostum oyun sitesi yapmıssın oyun sitesinde webmaster bölümünün işi ne ?Yorumuma kızma ve kırılma.tasarım hoş.oyunlar bölümüde güzel.AMa webmaster bölümü olmamış.Sitene giren oyun için girsin.Tek konulu site olursa daha başarılı olursun :)iyi çalışmalar.
Sitem İçin Yapılan Yorumlara Asla Kızmam, Bu Sizin Görüşünüzdür..
Bazı Tanıdıklarım, Sitene Webmaster Bölümü Koyarsan Belki Birkaç Fayda Ediniriz Gibi Söylentiler Oldu..
[color=blue]Webmaster Bölümü Kaldırılmıştır
>> Yeni Oyunlar Ekleniyor <<______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.02.2012, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ;
Bir (REKLAM DEĞİLDİR) Kraloyun veya maxoyun'a bak derim .. Senin tasarımın çok güzel fakat siten için uygun değil .. Ben girdiğimde hiç ismine bakmadığım zaman bir blog sitesi zannettim . Ama bir oyun sitesi imiş . Baştan benim kafamda kaybetti
Sana tek tavsiyem , bir site tasarlarken , kendin girdiğinde (site sahibi olarak değil , normal bir user) amacına uygun ve kolay bir site olduğuna bak.
Ama iyi şeyler başaracağına inanıyorum . İyi günler ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
oyyunkom
Uzman Üye
|
28.02.2012, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Şimdi Verdiğiniz Sitelerin Tasarımları Güzel De ,
Benim Elinmden Gelen Bu Tasarım Aslında Siteye Hoş Görünmemiş Olabilir Ama Elimden Bu Kadarı Geliyor ______________ Oyyunkom & Oktay-Blog ikiside şahsıma aittir. İki site üzerinden paylaşım yapmam veya mesaj atmam sizi yanıltmasın. |
|
↑
|
|
|
|