Yazar |
Mesaj |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 15:53 (UTC) Mesaj konusu: ErturkMedya™ Sitem Nasıl Olmus ? |
|
|
Sitem Hakkında Goruslerinizi Alabilirmiyim ?
www.erturkmedya.tr.gg
|
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güncel |
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
23.01.2012, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bişe yoqqi sitende değerlendirme yapalım
introda menü var oda siteye yönlendirmiyor  |
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: bişe yoqqi sitende değerlendirme yapalım
introda menü var oda siteye yönlendirmiyor
Tesekkur Ederim Yorumun İçin.
Oncelikle Site Kendime Ait Sayfaları Paylasmam İçin.
Menudeki Linklere Tıkladıgınızda Yonlendirmiyorsada Sizden Kaynaklanan Bir Sorun Çünkü Arkadaşlarımın Hepsini Girdirdim ve Coguda Youtube Sayfamı Begendi Yani Girebiliyorlar.Tesekkur Ederim. |
|
↑
|
|
 |
-

saglikla
Acemi Üye
|
23.01.2012, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kendi Sayfalarını Paylasmak İçin Açtıysan Bence Yeterli Bir Site Olmuş.Tebrikler.Bu Arada Menü Beni Yönlendiriyor. |
|
↑
|
|
 |
-

bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
23.01.2012, 16:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim bn snn youtube sayfaı napim  güzel ama biz tr.gg için yorum atıoruz  |
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bedavasitepaylasim yazmış: kardeşim bn snn youtube sayfaı napim  güzel ama biz tr.gg için yorum atıoruz
Yanlıs Anladın.Ben Onu Menüye Tıklayınca Yönlenriyor Anla Diye Soylemiştim  |
|
↑
|
|
 |
-

hypnaty
Uzman Üye
|
23.01.2012, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İntrodan giriş butonunu kaldırıp , direk yönlendirme yapmak yasaktır. Siteniz silinebilir...______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
 |
-

doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Anlamadığım şey saglikla ile erturkmedya aynı kullanıcı değil mi ?
Şu konu bunu netleştiriyor aslında;
http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=200728
Peki buna rağmen bu yorum nedir ?
saglikla yazmış: Kendi Sayfalarını Paylasmak İçin Açtıysan Bence Yeterli Bir Site Olmuş.Tebrikler.Bu Arada Menü Beni Yönlendiriyor.
Kendi sitesine yorum yapmak bu olsa gerek  |
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doktordizayn yazmış: saglikla yazmış: Kendi Sayfalarını Paylasmak İçin Açtıysan Bence Yeterli Bir Site Olmuş.Tebrikler.Bu Arada Menü Beni Yönlendiriyor.
Kendi sitesine yorum yapmak bu olsa gerek
Guzel Bir Yaklasım Fakat Yanlıs Bir Yaklasım.Ben Yeni Katıldım saglikla Arkadasımın Sitesi .Elektrikler Gitti Bende Acil Logoyu En Cok Begenileni Secmek İstiyordum Arkadasıma Paylasmasını Soyledim.Tesekkurler Yinede Yorumun İçin  |
|
↑
|
|
 |
-

doktordizayn
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
erturkmedya yazmış: Guzel Bir Yaklasım Fakat Yanlıs Bir Yaklasım.Ben Yeni Katıldım saglikla Arkadasımın Sitesi .Elektrikler Gitti Bende Acil Logoyu En Cok Begenileni Secmek İstiyordum Arkadasıma Paylasmasını Soyledim.Tesekkurler Yinede Yorumun İçin
İlginç olan şey iki kullanıcıda yazılarını bold olarak yazıyor ve ş yerine s kullanıyor.
Her neyse, modlar ip adresinden daha iyi anlar bu durumu.
Siteye yorum yapacak olursak, introdan ibaret sadece. En azından ana sayfaya tıkladığımızda sitenizi tanımlayan kısa bir yazı yazarsanız sitenin vizyonu ve misyonu nedir bunu daha iyi anlarız.
Kolay gelsin. |
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: İntrodan giriş butonunu kaldırıp , direk yönlendirme yapmak yasaktır. Siteniz silinebilir...
Bu Dogru Mu ? Ben Forumda Gezinirken Bir Kullanıcının Wix Tasarımını Sitesine Nasıl Koyabilecegi Sorusu Vardı Adminleredn Biri Bi Kod Vermis Ona YAp Olur Demişti Hatırladıgıma Gore O Kodda Introya Koyuluyordu ve Wix Tasarımı Cıkıyordu Sanırım.Bi Yardımcı Olurmusunuz Yasak Mı Boyle Yapmak ? |
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 16:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
doktordizayn yazmış: erturkmedya yazmış: Guzel Bir Yaklasım Fakat Yanlıs Bir Yaklasım.Ben Yeni Katıldım saglikla Arkadasımın Sitesi .Elektrikler Gitti Bende Acil Logoyu En Cok Begenileni Secmek İstiyordum Arkadasıma Paylasmasını Soyledim.Tesekkurler Yinede Yorumun İçin
İlginç olan şey iki kullanıcıda yazılarını bold olarak yazıyor ve ş yerine s kullanıyor.
Her neyse, modlar ip adresinden daha iyi anlar bu durumu.
Siteye yorum yapacak olursak, introdan ibaret sadece. En azından ana sayfaya tıkladığımızda sitenizi tanımlayan kısa bir yazı yazarsanız sitenin vizyonu ve misyonu nedir bunu daha iyi anlarız.
Kolay gelsin.
Yapmaya Calisacagim Tesekkur Ederim. |
|
↑
|
|
 |
-

tevhidforum
Uzman Üye
|
23.01.2012, 17:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içerik sıfır.. bu siteyi kurma amacınız nedir ? ______________  ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
 |
|
↑
|
|
 |
-

erturkmedya
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2012, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: içerik sıfır.. bu siteyi kurma amacınız nedir ?
Öncelikle Yorumunuz İçin Teşekkürler. Siteyi Kurma Amacım Kendi Sayfalarımı Bu Site Altında Yayınlamaktır.Tesekkurler. |
|
↑
|
|
 |
|