Yazar |
Mesaj |
-
safranbolulife
Aktif Üye
|
19.01.2012, 13:13 (UTC) Mesaj konusu: Hiti 100 üstü blogger siteler alınacaktır! Ücret dolgundur. |
|
|
Hiti 100 üstü blogger siteler alınacaktır! Ücret dolgundur. Kontor ile ödeme yapılacaktır! iletişim için özej mesaj atın! Sadece blogger site alıyorum. hiti 100 geçmiş olacak. sınır yok birsürü alabilirim. |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.01.2012, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hiti 100 üstü blogger siteler alınacaktır! Ücret dolgund |
|
|
safranbolulife yazmış: Hiti 100 üstü blogger siteler alınacaktır! Ücret dolgundur. Kontor ile ödeme yapılacaktır! iletişim için özej mesaj atın! Sadece blogger site alıyorum. hiti 100 geçmiş olacak. sınır yok birsürü alabilirim.
Ücret ? Pek işim olmaz fakat karşılıklı falan derseniz 468x60 bir banner alanım boşta. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
safranbolulife
Aktif Üye
|
19.01.2012, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: Re: Hiti 100 üstü blogger siteler alınacaktır! Ücret dolgund |
|
|
ozgun-blog yazmış: safranbolulife yazmış: Hiti 100 üstü blogger siteler alınacaktır! Ücret dolgundur. Kontor ile ödeme yapılacaktır! iletişim için özej mesaj atın! Sadece blogger site alıyorum. hiti 100 geçmiş olacak. sınır yok birsürü alabilirim.
Ücret ? Pek işim olmaz fakat karşılıklı falan derseniz 468x60 bir banner alanım boşta.
kardeş site adresini msj atsana eğer satmak istersen anlaşırız. |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
safranbolulife
Aktif Üye
|
19.01.2012, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeş ben tr.gg almıcam zaten blogger dedim üstte. |
|
↑
|
|
|
-
ozgun-blog
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.01.2012, 14:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Zaten satma gibi bir durumum yok
İyi günler , bol şanslar. ______________ www.ozgun-blog.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
css-temaci
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
alimengu
Aktif Üye
|
19.01.2012, 14:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Adam tema felan demiyor yahu. Günlük Hiti 100 ve üzeri olan Blogger Sitesi olupta satmak isteyen varsa Bana ulaşsın diyor. |
|
↑
|
|
|
-
css-temaci
Acemi Üye
|
|
↑
|