Yazar |
Mesaj |
-
online-games1
Uzman Üye
|
11.01.2012, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: Benim için 10 saniye ayırırmısınız ? |
|
|
Merhaba arkadaşlar..
Konu yanlış yerdemi bilmiyorum veya böyle bir konu açmak ne kadar doğru onuda bilmiyorum..Eğer yasaksa kaldırılabilir kesinlikle forum kurallarını çiğnemek istemem..
3 gün önce Bir yarışmaya katıldım..Ödül ise İpad..Buna gerçekten ihtiyacım var..4 senedir foruma üyeyim ve hiç kimseden böyle bir yardım istemedim..10sn'ni ayırıp, linke tıklayıp, karşınıza gelen pencereden "kelimeyle tarifi yok" yazan yerin yanındaki"oy ver" butonuna tıklarsanız gerçekten minnettar kalacağım..Üye fln olmanıza kesinlikle gerek yok..sade linke girip butona tıklayacaksınız..
Link : www.uckelimedeask.com/Yazar_Ara/206/
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum..
(bu konuyu gerçekten çekinerek açtım, lütfen eleştirinizi konuya değilde pm atarak yaparsanız sevinirim) ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
sinifogretmenimiz
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
11.01.2012, 21:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oy verdim. Başarılar. |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sinifogretmenimiz yazmış: Oy verdim. Başarılar. Teşekkürler ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sinifogretmenimiz yazmış: Oy verdim. Başarılar. ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
bedavasitepaylasim
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oy Verdim |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok teşekkürler dostlarım ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
tumland
Aktif Üye
|
12.01.2012, 18:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Verdim gitti ______________ |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumland yazmış: Verdim gitti Teşekkürler hocam ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Oy verdim. Artık seninde bir güzelliğin dokunur bize.
Birazda göz attımda ilk 5'te yer alıyor ismin ______________ |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
12.01.2012, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu yazıyı okudunuz mu
Yarışmada en fazla oyu alan 1. kişi 2 kişilik 3 gün herşey dahil Hırvatistan - Dubrovnik tatili kazanacaktır. Havaalanına ulaşım hariç tüm masraflar firmamız tarafından karşılanacaktır. Yarışmada en fazla oyu alan 2. kişi 1 Adet Ipad 2 kazanacaktır. Yarışmada en fazla oyu alan 3. kişi İstanbul Kız Kulesi yada seçtiği bir restaurantta eşi veya bir arkadaşıyla beraber akşam yemeği kazanacaktır. Yarışmada dereceye giren ilk 1000 kişiye sürpriz hediyeler verilecektir. Sürpriz hediyeler kazanan kişi, hediyesini en yakın İXORA KOZMETİK mağazasından kimlik gösterilerek alabilecektir. Yarışmacının usulsüz bir şekilde 3 oy hakkından fazla oy kullandığının tespit edilmesi ve belgelenmesi durumunda yarışmacı diskalifiye edilecektir. Kazanan yarışmacılar yarışma bittikten 2 gün sonra www.uckelimedeask.com sitesinde duyurulacaktır ve aynı zamanda kazananlara e-posta yoluyla bilgi verilecektir. Ödüller, yarışma sonuçlandıktan sonra en fazla 15 gün içerisinde kazananlara teslim edilecektir. ______________
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2012, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: bu yazıyı okudunuz mu
Yarışmada en fazla oyu alan 1. kişi 2 kişilik 3 gün herşey dahil Hırvatistan - Dubrovnik tatili kazanacaktır. Havaalanına ulaşım hariç tüm masraflar firmamız tarafından karşılanacaktır. Yarışmada en fazla oyu alan 2. kişi 1 Adet Ipad 2 kazanacaktır. Yarışmada en fazla oyu alan 3. kişi İstanbul Kız Kulesi yada seçtiği bir restaurantta eşi veya bir arkadaşıyla beraber akşam yemeği kazanacaktır. Yarışmada dereceye giren ilk 1000 kişiye sürpriz hediyeler verilecektir. Sürpriz hediyeler kazanan kişi, hediyesini en yakın İXORA KOZMETİK mağazasından kimlik gösterilerek alabilecektir. Yarışmacının usulsüz bir şekilde 3 oy hakkından fazla oy kullandığının tespit edilmesi ve belgelenmesi durumunda yarışmacı diskalifiye edilecektir. Kazanan yarışmacılar yarışma bittikten 2 gün sonra www.uckelimedeask.com sitesinde duyurulacaktır ve aynı zamanda kazananlara e-posta yoluyla bilgi verilecektir. Ödüller, yarışma sonuçlandıktan sonra en fazla 15 gün içerisinde kazananlara teslim edilecektir. Evet okudum.. 2.'ye Ipad veriliyormuş. Pekte önemli bir durum değil gibi Oy veren herkese teşekkürler ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.01.2012, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
12.01.2012, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: verdim gitti murat hayırlı olsun Teşekkürler abi sağolasın ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
12.01.2012, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: energy26 yazmış: verdim gitti murat hayırlı olsun Teşekkürler abi sağolasın |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
12.01.2012, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: baks-bani yazmış: bu yazıyı okudunuz mu
Yarışmada en fazla oyu alan 1. kişi 2 kişilik 3 gün herşey dahil Hırvatistan - Dubrovnik tatili kazanacaktır. Havaalanına ulaşım hariç tüm masraflar firmamız tarafından karşılanacaktır. Yarışmada en fazla oyu alan 2. kişi 1 Adet Ipad 2 kazanacaktır. Yarışmada en fazla oyu alan 3. kişi İstanbul Kız Kulesi yada seçtiği bir restaurantta eşi veya bir arkadaşıyla beraber akşam yemeği kazanacaktır. Yarışmada dereceye giren ilk 1000 kişiye sürpriz hediyeler verilecektir. Sürpriz hediyeler kazanan kişi, hediyesini en yakın İXORA KOZMETİK mağazasından kimlik gösterilerek alabilecektir. Yarışmacının usulsüz bir şekilde 3 oy hakkından fazla oy kullandığının tespit edilmesi ve belgelenmesi durumunda yarışmacı diskalifiye edilecektir. Kazanan yarışmacılar yarışma bittikten 2 gün sonra www.uckelimedeask.com sitesinde duyurulacaktır ve aynı zamanda kazananlara e-posta yoluyla bilgi verilecektir. Ödüller, yarışma sonuçlandıktan sonra en fazla 15 gün içerisinde kazananlara teslim edilecektir. Evet okudum.. 2.'ye Ipad veriliyormuş. Pekte önemli bir durum değil gibi Oy veren herkese teşekkürler
Şuan birincisin hatırlatırım. ______________
|
↑
|
|
|
|