Yazar |
Mesaj |
-
teknolojiblog
Aktif Üye
|
26.12.2011, 20:47 (UTC) Mesaj konusu: 20 tl ye nerden domain alıcam |
|
|
20 tl ye nerden domain alnır bilmiyorum da |
|
↑
|
|
|
-
teknolojiblog
Aktif Üye
|
26.12.2011, 22:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
cevap lazım |
|
↑
|
|
|
-
pinoki
Uzman Üye
|
26.12.2011, 22:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
heryerden alabilirsin sana bir kaç site yolladım |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.12.2011, 10:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
domain almak yetmiyor. birde hosting alman lazım , bu da bi 15 20 liranı alır. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
teknolojiblog
Aktif Üye
|
27.12.2011, 17:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben domain alcam yönetim panelinden yöneticem |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.12.2011, 19:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknolojiblog yazmış: ben domain alcam yönetim panelinden yöneticem Olmuyor öyle arkadaşım , öyle yapılıyormu diye bir araştırdınmı ? baktınmı ? o yönetim panelini oluşturmak için hosting alman lazım. Yani en aşağı 40 lirayı gözden çıkartman lazım ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
teknolojiblog
Aktif Üye
|
27.12.2011, 22:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
şimdi comlu satın siteyi alıcam müşteri girişinden e postamı şifremi girip yönetmeye başlicam |
|
↑
|
|
|
-
online-games1
Uzman Üye
|
27.12.2011, 22:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teknolojiblog yazmış: şimdi comlu satın siteyi alıcam müşteri girişinden e postamı şifremi girip yönetmeye başlicam öyle sandığın gibi değil o ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
|
-
sekerradyoo
Aktif Üye
|
27.12.2011, 23:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hiç bir site domain üzerinden yönetilmez kim verdiyse bu aklı sana çok iyi keklemiş |
|
↑
|
|
|
-
sekerradyoo
Aktif Üye
|
27.12.2011, 23:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayrıca ben sitemi daha yeni toplam 36 liraya aldıysam sen 20 liraya zor bulursun |
|
↑
|
|
|
-
sekizbit
Acemi Üye
|
28.12.2011, 01:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: teknolojiblog yazmış: şimdi comlu satın siteyi alıcam müşteri girişinden e postamı şifremi girip yönetmeye başlicam öyle sandığın gibi değil o yonetim paneline nerden giriliyo peki |
|
↑
|
|
|
-
sekerradyoo
Aktif Üye
|
28.12.2011, 01:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sekizbit yazmış: online-games1 yazmış: teknolojiblog yazmış: şimdi comlu satın siteyi alıcam müşteri girişinden e postamı şifremi girip yönetmeye başlicam öyle sandığın gibi değil o yonetim paneline nerden giriliyo peki
eğer hostuna giriş panelini atmazsan çalışmaz |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2011, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bakın arkadaşlar şurada şöyle bir yanlış anlaşılma var sanıyorum.
20 liraya domain'i her hosting firmasından rajatlıkla alabilirsin...
domain'i yönetebilmeniz için en basitinden CPanel veya benzeri bir yazılıma ihtiyaç duyacaksınızdır. Bunun içinde hosting gereklidir.
hiçbir domain'i hosting firmasının müsteri panelinden yönetemezsiniz.
hosting'e bağlı olmayan bir domain ile mail hesabı açamazsınız, ayrıca mail hesabınızın depo limiti yine hosting limitinizle doğru orantılıdır....
Bu aklı size kim verdiyse belli ki kendinde bir gram akıl yok ama akıl dağıtıyor... Bu aralar böyle tipler ice çoğaldı, her söylenene kanmayın.... İyi çalışmalar. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
devgezegen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2011, 09:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
floot yaptığım için özür diliyorum.... Şunu yazmayı unuttum. hosting firmasında ki yönetim panelinden domain'inizin yanlızca bir ayarını yönetebilirsiniz oda nameserver ayarlarındır ki o da hostingle alakalıdır.... ______________ |
|
↑
|
|
|
-
eksik-forum
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.12.2011, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Siz ücretsiz hosting veren siteler gibi sandınız sanırım siteyi kurunca otomatik hosting geliyor sanıyorsunuz ama paralı sitelerde öyle değil. |
|
↑
|
|
|
|