Yazar |
Mesaj |
-

hknclk
Aktif Üye
|
30.11.2011, 10:19 (UTC) Mesaj konusu: 0.facebook.com ücretli oluyor! |
|
|
Sonunda bir buna el atmamışlardı bunuda yapıcaklar.
İnsanlar rahatça bir bunu kullanabiliyordu buda oldu.
Yılbaşından sonra 0.facebook.com ücretli hale geçicekmiş arkadaşlar.
Mobil kullanıcılar dikkat etsin başınız ağrımasın sonra =)
Detaylar http:/ isteyen okuyabilir.
En son hknclk tarafından 30.11.2011 11:29:38 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

ua1905ua
Uzman Üye
|
30.11.2011, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba.
Amacınız yardım.
Fakat yönlendirme yapmadan açıklaya bilirsiniz.
Link kaldırılmıştır.
Kolay gelsin. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
30.11.2011, 11:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 La zaten ücretli m.facebook.com var 0.facebook.com'u niye ücretli yapsınlar  ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

hknclk
Aktif Üye
|
30.11.2011, 11:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Merhaba.
Amacınız yardım.
Fakat yönlendirme yapmadan açıklaya bilirsiniz.
Link kaldırılmıştır.
Kolay gelsin.
Ölemi.
K.bakmayın ben bu kuralı bilmiyordum.
Tr.gg dışında link vermek yasak diye biliyordum.
Tekrar özür dilerim. |
|
↑
|
|
 |
-

hknclk
Aktif Üye
|
30.11.2011, 11:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
0.facebook daha fazla kullanıldığı için olabilir mi ? |
|
↑
|
|
 |
-

arabesk-rep-geridonsun
Acemi Üye
|
30.11.2011, 12:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kampanyaları Buyuk Harflerle Yazıyorlar,
Önemli olan yazılarıda karımca duası gibi yazıyorlar.
kullanmamızı istemiyorlarsa kullanmayız bizde :)
↑
|
|
 |
-

hknclk
Aktif Üye
|
30.11.2011, 12:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arabesk-rep-geridonsun yazmış: Kampanyaları Buyuk Harflerle Yazıyorlar,
kullanmamızı istemiyorlarsa kullanmayız bizde
Aynen öle.
Yılbaşından sonra ücretli oluyormuş. |
|
↑
|
|
 |
-

bekir-bulut
Aktif Üye
|
30.11.2011, 12:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hknclk yazmış: arabesk-rep-geridonsun yazmış: Kampanyaları Buyuk Harflerle Yazıyorlar,
kullanmamızı istemiyorlarsa kullanmayız bizde
Aynen öle.
Yılbaşından sonra ücretli oluyormuş.
Bunu sana kim söylediyse yalandır  Zaten m'li yani ücretli facebook var ..
İnternet üzerinden söyleniyorsa PM'den siteyi atabilirsin bana sana haberi yalanlıcam  Çünki ben kaç kere internet haberi gördüm 0' facebook ücretli olucak diye kaç sene geçti ücretli olmadı  bu zaten hatlara kalmış
İyi forumlar  |
|
↑
|
|
 |
-

xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
30.11.2011, 12:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olley ailelerayrılmicak ______________ espiri yapma çay yap |
|
↑
|
|
 |
-

xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
30.11.2011, 12:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır. yazmış lar bu nedemek hocam ______________ espiri yapma çay yap |
|
↑
|
|
 |
-

bekir-bulut
Aktif Üye
|
30.11.2011, 12:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xn--komediov-swb yazmış: Ücretsizdir ve her zaman ücretsiz kalacaktır. yazmış lar bu nedemek hocam
Biz telefondan bahsediyoruz o sadece Bilgisayar üzerinden üye olanlara ve gezinenlere fakat zaten hatlar bunu bize 0.face den sağlıyo
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum .. |
|
↑
|
|
 |
-

xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
30.11.2011, 12:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam beko ______________ espiri yapma çay yap |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
30.11.2011, 15:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hknclk yazmış:
0.facebook daha fazla kullanıldığı için olabilir mi ? Çok saçmaydı bu dediğin. 0.facebook ücretsiz olduğu için daha fazla kullanılıyor dostum. Eğer 0.facebook.com olmasaydı m.facebook.comun popülerliği daha fazla olurdu.. Ayrıca m.facebook.com varken kim 0.facebook.com 'a para verir ? 0.facebook.com resimsiz sonuçta. Eğer resim eklenirse m.facebook.com dan ne farkı olur ? 0.facebook.com daha ucuz olur diyeceksiniz. m.facebook.com 3 liraysa 0.facebook.com 1.5 lira olur. 1.5 lira vereceğime 3 lira verir resimli kullanırım gayette keyifli olur. Facebook'un sahibi zeki ki dünyanın en zengin adamı olma yolunda. Haber bence asılsız. Bekleyip görücez. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
-

bekir-bulut
Aktif Üye
|
30.11.2011, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
online-games1 yazmış: hknclk yazmış:
0.facebook daha fazla kullanıldığı için olabilir mi ? Çok saçmaydı bu dediğin. 0.facebook ücretsiz olduğu için daha fazla kullanılıyor dostum. Eğer 0.facebook.com olmasaydı m.facebook.comun popülerliği daha fazla olurdu.. Ayrıca m.facebook.com varken kim 0.facebook.com 'a para verir ? 0.facebook.com resimsiz sonuçta. Eğer resim eklenirse m.facebook.com dan ne farkı olur ? 0.facebook.com daha ucuz olur diyeceksiniz. m.facebook.com 3 liraysa 0.facebook.com 1.5 lira olur. 1.5 lira vereceğime 3 lira verir resimli kullanırım gayette keyifli olur. Facebook'un sahibi zeki ki dünyanın en zengin adamı olma yolunda. Haber bence asılsız. Bekleyip görücez.
Benim de elimde onun geçmişi gibi bi geçmişim olsa zengin olurum fakat bu öyle değil işte  |
|
↑
|
|
 |
-

online-games1
Uzman Üye
|
30.11.2011, 16:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bekir-bulut yazmış: online-games1 yazmış: hknclk yazmış:
0.facebook daha fazla kullanıldığı için olabilir mi ? Çok saçmaydı bu dediğin. 0.facebook ücretsiz olduğu için daha fazla kullanılıyor dostum. Eğer 0.facebook.com olmasaydı m.facebook.comun popülerliği daha fazla olurdu.. Ayrıca m.facebook.com varken kim 0.facebook.com 'a para verir ? 0.facebook.com resimsiz sonuçta. Eğer resim eklenirse m.facebook.com dan ne farkı olur ? 0.facebook.com daha ucuz olur diyeceksiniz. m.facebook.com 3 liraysa 0.facebook.com 1.5 lira olur. 1.5 lira vereceğime 3 lira verir resimli kullanırım gayette keyifli olur. Facebook'un sahibi zeki ki dünyanın en zengin adamı olma yolunda. Haber bence asılsız. Bekleyip görücez.
Benim de elimde onun geçmişi gibi bi geçmişim olsa zengin olurum fakat bu öyle değil işte İyide bu adam geçmişinde dünyanın en zengin adamı olma yolunda değildi , olamazdıda zaten.. Şu andada olamıycak bence , ama bu yola facebook sayesinde girdi , facebook'u kurduğu için girdi. Adam fbml diye yeni bir dil oluşturdu. Kolaymı sanıyorsun ?  Onun geçmişi ne ki ? Mark dünyanın en iyisi. İstediği kadar zengin olsun , bu bilgiler parayla satın alınmıyor. ______________ Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE |
|
↑
|
|
 |
|