Evet arkadaşlar sitemi yeni açtım... ben tanırısnız belki @m-Youtube'un kurucusuyum
Farklı birşey deniyim dedim ve denedim Bu tasarım daha önce BS de hiç kullanılmadı ilk ben denedim ana sayfam desen yakıyo daha düzenliyeceiğim birçok yer var fakat erkenden değerlendirn istediğim...
Daha önce görmediğiniz bir sitem var sizce nasılll...
başarılar dilerim ______________ Bir profesyonel yaptığı yardımları değil, kendisine yapılan yardımları hatırlayan'dır.
Sorunlar İçin destek( at )bedava-sitem.com Adresine mail atınız.
tr.gg de hiç kimse tarafından kullanılmadı demen yanlış bunu sanırım ilk ben (enguzeltasarimlar) adlı siteme uygulamak için yapmıştım yanlış anlama tasarımı (ç)aldın demiyorum çok güzel bir tasarım bu fakat dediğim gibi tr.gg de hiç kimse tarafından kullanılmadı demen yanlış
sitene gelince emeğine sağlık der başarılarının devamını dilerim.
tr.gg de hiç kimse tarafından kullanılmadı demen yanlış bunu sanırım ilk ben (enguzeltasarimlar) adlı siteme uygulamak için yapmıştım yanlış anlama tasarımı (ç)aldın demiyorum çok güzel bir tasarım bu fakat dediğim gibi tr.gg de hiç kimse tarafından kullanılmadı demen yanlış
sitene gelince emeğine sağlık der başarılarının devamını dilerim.
Kullanıldığıını halla zannetmiyorum Yorumun için çok teşekkür ederim fakat 3 4 yıldır BS le uğraşıyorum bunun aynısını ne gördüm ne duydum :S
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.