Yazar |
Mesaj |
-
xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
13.11.2011, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: windows movie maker la ilgili yardım edermisiniz |
|
|
ben vindost mo vie makerda iki sesi aynı anda çalıştırmak istiyorum nasıl yapcam ______________ espiri yapma çay yap |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
13.11.2011, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu yapılamıyor diye biliyordum.______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
eglencebilgidunyasi
Aktif Üye
|
13.11.2011, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar |
|
|
Windows Movia Maker ile çalışmanızı açın sonra altta zaman çizelgesini gösteriri tıkla ve ses veya müzik al de istedin müziği al ses ve müzik bölümüne aldığın müziği sürükle sonra bir daha ses ve müzk al a tıkla yine müzik al gene zamn çizelgesinde ilk koyduğun müziğin yanına koy hazır 1 . müzik bitince 2. si başlar |
|
↑
|
|
|
-
xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
13.11.2011, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben istediğim müziği açcam sade ritim müziği açcam ikisini aynı anda oynatınca remix olcak ______________ espiri yapma çay yap |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
17.11.2011, 21:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
xn--komediov-swb yazmış: ben istediğim müziği açcam sade ritim müziği açcam ikisini aynı anda oynatınca remix olcak
o şekil de windows movie maker ile yapamazsın bunu yapabılmen için virtual dj veya farklı bi dj programı ile yaparsın.______________
|
|
↑
|
|
|
-
vinreto
Aktif Üye
|
17.11.2011, 21:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayrı ayrı oluyor :S ______________ |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
17.11.2011, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vinreto yazmış: ayrı ayrı oluyor :S
windows movie maker ile yapılmaz zaten onunla videolara ses eklersin veya video kesip biçersin ıkı ayrı müziği birleştirip remix müzik veya ne bilim şarkı hazırlayamazsın.______________
|
|
↑
|
|
|
-
vinreto
Aktif Üye
|
17.11.2011, 21:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
camtasiada oluyordu sanırım ______________ |
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
17.11.2011, 22:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
vinreto yazmış: camtasiada oluyordu sanırım
benim bildiğim camtasia video çekme programı eğer oluyorsa farklı bi sürümlerinde oluyor galiba ______________
|
|
↑
|
|
|
-
vinreto
Aktif Üye
|
17.11.2011, 22:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
7 var bende
movie maker gibi düzenleme yapılıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
paylasimkaynagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.11.2011, 21:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: vinreto yazmış: camtasiada oluyordu sanırım
benim bildiğim camtasia video çekme programı eğer oluyorsa farklı bi sürümlerinde oluyor galiba
hayır camtasia çok becerekli bir programdır videode düzenlersin ses birleştirip parçalarsan arkaya arkaya 4-5 tana sesi bile aynı anda çalabilirsin aynı zamanda videolu antım bile yapabilirsin ______________ echo "MERHABA DÜNYA";
if(empty($hayat)) { echo "BATSIN BU DÜNYA";}
Kokteyl Olmaz Kambersiz, Kamyon Olmaz Dampersiz ! |
|
↑
|
|
|
-
xn--komediov-swb
Aktif Üye
|
30.11.2011, 13:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
energy26 yazmış: xn--komediov-swb yazmış: ben istediğim müziği açcam sade ritim müziği açcam ikisini aynı anda oynatınca remix olcak
o şekil de windows movie maker ile yapamazsın bunu yapabılmen için virtual dj veya farklı bi dj programı ile yaparsın. iki sesi aynı anda oynatmak benim işim ______________ espiri yapma çay yap |
|
↑
|
|
|
-
arabesk-rep-geridonsun
Acemi Üye
|
30.11.2011, 13:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Proshow builder deneyin . kolay gelsin______________
Siteme Girip Destek Olun Sizden Tek İsteğim bu.
Bana Yardım Edin. Sitemi Açtıralım Beni Yanlış Tanıyorlar. |
|
↑
|
|
|
|