Sanalika gibi Diğer oyunlarında yasaklanması gerekmıyormu içimiz duışımız metin2 oldu Diğer oyunlar o kadar değilde Metin2 tarzında knight online gibi oyunlar ile ilgili sitelerin yasaklanması daha iyi olur Çünkü hile vs. paylaşıyorlar birde Pvp için Dosya paylaşıyorlar Bu da sanırım Telif hakkını Ezip geçiyor Oyunun orjinal Dosyalarını değiştirmek Hileye de giriyor sanırım
@bilgisayar-doktoru arkadaşım hile ve pvp dosyası paylaşımı telif hakkına girmez.Hile oyunun açıkları kullanılarak yapıldığı için oyun sahipleri hileyi telif hakkı altına alamaz hileyi yapanlar alır.Telif hakkına girseydi şimdiye hile yapan tüm kişileri yakalarlardı.hileyi yapanlar resimlerini,eposta adreslerini vb. şeylerinide paylaşmaktan hiç çekinmiyor.
Sonrasına Pvp dosyası paylaşmakta yine oyun sahiplerinin yaptığı ve yasakladığı bişey olmadığı için sadece dosyayı yapan kişi tarafından telif istenebilir...Eğer pvp dosyası paylaşmak yasak olsaydı hileyi paylaşan .tr.gg siteleri değil bedava sitem kapatılırdı.
Kusura Bakma Seni Kötülemek İçin Yazmadım Doğruları Yazdım.Eğer Bir Yanlışım Olduysa Özür Dilerim...
Sanalika gibi Diğer oyunlarında yasaklanması gerekmıyormu içimiz duışımız metin2 oldu Diğer oyunlar o kadar değilde Metin2 tarzında knight online gibi oyunlar ile ilgili sitelerin yasaklanması daha iyi olur Çünkü hile vs. paylaşıyorlar birde Pvp için Dosya paylaşıyorlar Bu da sanırım Telif hakkını Ezip geçiyor Oyunun orjinal Dosyalarını değiştirmek Hileye de giriyor sanırım
Öyle Yapanlara Gerekenleri Yapacaklarını Sanıyorum Üstümüze Böyle Şeylerin Vazife Olmadığını Sanıyorum Ama Yinede Değerli Moderator Arkadaşlarımızın Görüşünü Özel Mesaj İle Veya Buradan Alabilirsiniz ..
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.