Yazar |
Mesaj |
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 21:27 (UTC) Mesaj konusu: Tam insanlar |
|
|
Genç kız ağlayarak eve geldi, kimseye gözükmeden doğru odasına çıktı.
Annesi kızının geldiğini duymuş ve kızıyla konuşmak istemişti.
Genç kız, ağlayarak yalnız kalmak istediğini söyledi. Annesi kızına ne olduğunu anlamış ve onu rahat bırakmıştı.
Genç kız sevgilisinden ayrıldığı için ağlayordu. Ağlayarak uykuya daldı.
Sabah uyandığında aynasına rujla annesi şunları yazmıştı:
"Bugün seni yarım bırakmış insanlar için üzülüp ağlıyacağına, yarın seni düşünücek tam insanları düşün ve sevin." ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
08.09.2011, 21:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel,özlü bir yazı olmuş..Paylaşım için teşekkürler..
Sanırım forumda paylaştıgınız yazıların bazıları size ait öyle değil mi ? ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: Güzel,özlü bir yazı olmuş..Paylaşım için teşekkürler..
Sanırım forumda paylaştıgınız yazıların bazıları size ait öyle değil mi ?
Bana ait olanların altına M.Aslan yazıyorum.Bu yazı bana ait değil.Aslında forumda paylaşmadığım bir çok yazım var,insaallah zaman içinde paylaşacağım.Beğenmenize sevindim.Teşekkürler. ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 22:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: fayecy yazmış: Güzel,özlü bir yazı olmuş..Paylaşım için teşekkürler..
Sanırım forumda paylaştıgınız yazıların bazıları size ait öyle değil mi ?
Bana ait olanların altına M.Aslan yazıyorum.Bu yazı bana ait değil.Aslında forumda paylaşmadığım bir çok yazım var,insaallah zaman içinde paylaşacağım.Beğenmenize sevindim.Teşekkürler.
Rica ederim ayrıca yazılarınızı da bekliyoruz.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
1bsinifiyiz
Uzman Üye
|
08.09.2011, 22:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir aralar sizde yazılarınızı forumda paylşaıyordunuz.Sıkı bir takipçinizim.Arada sitenize girip yazılarınızı okuyorum.Şovalye Antin isimli yazınızdan bayağı bir etkilenmiştim.Aslında devamı tarzında bir yazıda beklediğimide ekleyeyim. (: ______________ Senden çok uzaklarda değilim görmesini bilen gözlerin bakışındayım. belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım.
M.Aslan |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2011, 22:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1bsinifiyiz yazmış: Bir aralar sizde yazılarınızı forumda paylşaıyordunuz.Sıkı bir takipçinizim.Arada sitenize girip yazılarınızı okuyorum.Şovalye Antin isimli yazınızdan bayağı bir etkilenmiştim.Aslında devamı tarzında bir yazıda beklediğimide ekleyeyim. (:
Yazılarımı beğendiğiniz için teşekkür ederim.Aslına bakarsanız o tarihlerde yazı yazmak biraz eleştiri alabilir onun için ben yakın zamanlarda yazı yazmayı tercih ediyorum ama denicem ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
ilkse
Acemi Üye
|
10.09.2011, 23:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yazılarınızın takıpcısıyım elınıze kolunuza sağlık |
|
↑
|
|
|
-
baks-bani
Uzman Üye
|
23.09.2011, 12:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yARIM İNSANDAMI VAR ______________
Sitemi silerlerse hakkınızı helal edin. |
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
28.09.2011, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel özlü bir yazı ablacığım teşekkürler ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
-
energy26
Uzman Üye
|
28.09.2011, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
baks-bani yazmış: yARIM İNSANDAMI VAR |
|
↑
|
|
|
-
tevhidforum
Uzman Üye
|
04.10.2011, 18:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
GÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER... HAYATTA HER ŞEYE KAFAYA TAKMAMAK LAZIM ______________ ÜCRETLİ MODERATÖR ARIYORUM. ÖZELDEN İLETİŞİME GEÇİN İNŞALLAH.
|
|
↑
|
|
|
-
aykut-servis
Uzman Üye
|
04.10.2011, 18:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tevhidforum yazmış: GÜZEL PAYLAŞIM TEŞEKKÜRLER... HAYATTA HER ŞEYE KAFAYA TAKMAMAK LAZIM
Öyle yanlız herkez öyle yapamaz ..______________ "Kendini dünyalar kadar değerli zannedenlere kısa bir not; Dünya 5 para etmiyor."
|
|
↑
|
|
|
|